Κιλκιασιακός-Ηρακλής 0-2

Κιλκιασιακός-Ηρακλής 0-2

Gazzetta team
Κιλκιασιακός-Ηρακλής 0-2

bet365

Ο Ηρακλής νίκησε με 2-0 στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Κιλκισιακό έχοντας μόνο Ελληνες στην 11αδα του. Ενα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Ολα δείχνουν ότι 10 Σεπτεμβρίου θα έχουν σέντρα οπότε οι ομάδες πάνε για το τελευταίο τους φιλικό παιχνίδι πριν την πρεμιέρα. Ο Ηρακλής πήγε στο Κιλκίς για ν' αντιμετωπίσει τον Κιλκισιακό και ο «Γηραιός» πήρε τη νίκη έχοντας στην 11αδα του μόνο Ελληνες.

Για την ομάδα του Παπαδόπουλου άνοιξε το σκορ στο 36' ο Μπαρέττας μετά από ασίστ του Λουκίνα ο οποίος πήρε φανέλα βασικού μετά από σχεδόν επτά μήνες. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 84' ο Μπικιάρης.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Ζάικος, Τζαμτζίδης, Ραφαηλίδης, Μαυροκεφαλίδης, Μετετσίδης, Παπαδόπουλος Σ., Δρόσος, Ουρανίδης, Ρωμανίδης, Βαχανελίδης, Ευθυμιάδης
ΗΡΑΚΛΗΣ: Γιαννίκογλου, Κούρος, Καραγκούνης, Βοσνακίδης, Ρούσσος, Μπικιάρης, Κυνηγόπουλος, Λουκίνας (Λάσκαρης 60′), Αμαραντίδης (Αντωνίου 60′), Μπαρέττας, Βλαχόπουλος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα