Παπαθανασάκης: «Μόνο σε σοβαρό επενδυτή πουλάω»!

Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΟ GAZZETTA.GR

Παπαθανασάκης: «Μόνο σε σοβαρό επενδυτή πουλάω»!

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης μιλάει στο Gazzetta.gr για τις κρούσεις που απέρριψε για την αγορά του Ηρακλή και τις επικείμενες επαφές με Φάμπιο Μοντεκάλβο και άλλους ενδιαφερόμενους.

Παπαθανασάκης: «Μόνο σε σοβαρό επενδυτή πουλάω»!

Ο κ. Παπαθανασάκης μας μετέφερε με αφορμή την συνάντηση με την πλευρά του Μοντεκάλβο αλλά και τον Καγιούλη που είναι να γίνει την Δευτέρα πως «μόνο σε σοβαρό επενδυτή πουλάω»!

Στην συνέχεια εξήγησε πως «με έχουν πλησιάσει και άλλοι το τελευταίο διάστημα. Περισσότεροι από δύο. Δεν μπορούσα να δώσω όμως έτσι την ομάδα. Δεν ήταν σοβαρές περιπτώσεις. Για τον Μοντεκάλβο έχουμε βάλει τους νομικούς μας και ψάχνουν. Ψάχνουν τα πάντα γύρω από αυτόν. Εγώ πέρασα από εξονυχιστικό έλεγχο πριν αναλάβω τον Ηρακλή. Από τα οικονομικά μου μέχρι ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Πρέπει να τα δούμε όλα και εάν είναι σοβαρός. Εάν είναι και μπορεί να κάνει μία πολύ καλή προσφορά και να κρατήσει τον Ηρακλή όπως πρέπει τότε ναι θα πουλήσουμε. Αλλιώς...».

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης επίσης μετέφερε στο Gazzetta.gr ότι την δεδομένη στιγμή έχουν προκύψει και άλλοι ενδιαφερόμενοι για την ΠΑΕ Ηρακλής.

Best of internet