Άρης-Παναθηναϊκός 1-1

Νίκος Αθανασίου
Άρης-Παναθηναϊκός 1-1

bet365

Ο Λαουτάρο Ρινάλντι που έκανε... σεφτέ ήταν το μεγάλο κέρδος του Παναθηναϊκού στο φιλικό 1-1 με τον Άρη, όπου οι «κίτρινοι» παρουσίασαν εξαιρετικό πρόσωπο και έδειξαν έτοιμοι για επιστροφή! Ο Τάτος το γκολ των γηπεδούχων με πέναλτι.

Άρης και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τους γηπεδούχους να δείχνουν πανέτοιμοι για επιστροφή στην Σούπερ Λιγκ και το «τριφύλλι» να κρατά την πολύ καλή εμφάνιση και το γκολ του Λαουτάρο Ρινάλντι που φώναξε «παρών».

Έτσι ξεκίνησαν

Ευκαιρία για δοκιμές ενόψει της έναρξης των πρωταθλημάτων της Σούπερ και της Φούτμπολ Λιγκ ήταν το αποψινό φιλικό του Άρη με τον Παναθηναϊκό, με τους δύο τεχνικούς να έχουν την ευκαιρία να τσεκάρουν σχήματα και πρόσωπα.
Ο Αντρέα Στραματσόνι που δεν είχε στην διάθεση του αρκετούς από τους διεθνείς βασικούς, ξεκίνησε με 4-4-2 και τον Στιλ κάτω από τα δοκάρια. Αριστερό μπακ ο Χουχούμης, δεξί ο Μέστο και ο Ρέις με τον Κουτρουμπή στο κέντρο της άμυνας. Ζέκα και Λεντέσμα το δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Αριστερό χαφ ο Βιγιαφάνιες, δεξί ο Ιμπάρμπο και στην κορυφή ο Λέτο με τον Ρινάλντι. Στο 25' ο Βιγιαφάνιες άλλαξε πλευρά με τον Ιμπάρμπο.

Ο Νίκος Αναστόπουλος προτίμησε το 4-2-3-1. Ο Διούδης υπερασπίστηκε την εστία των «κιτρίνων». Στην αμυντική τετράδα οι Μπούρμπος, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης και Τσουμάνης. Ρόβας και Αντρέου τα αμυντικά χαφ. Ανάκογλου, Ντούνης και Τάτος η μεσοεπιθετική τριπλέτα και στην κορυφή ο Καπνίδης.

Κεφάτος Ρινάλντι!

Ο Παναθηναϊκός έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να τον ντύσει στα πράσινα και οι φίλοι του «τριφυλλιού» περιμένουν με αγωνία να δουν τι... ψάρια πιάνει ο Λαουτάρο Ρινάλντι! Ο 23χρονος Αργεντίνος στράικερ ήταν το μεγάλο κέρδος για τους «πράσινους» στο πρώτο μέρος. Σκόραρε το 0-1 με κεφαλιά στο 14' μετά από σέντρα του Μέστο, ήταν συνεχής πηγή κινδύνων για την άμυνα του Άρη και θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα αλλά ο Διούδης στο 25' είπε «όχι» με ωραία επέμβαση.
Το δείγμα του ήταν εξαιρετικό και έστειλε μήνυμα στον Αντρέα Στραματσόνι ενόψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μετά το 30' η ανωτερότητα πάνω στην χορτάρι δεν ήταν πια υπόθεση της ομάδας του Ιταλού τεχνικού που δημιουργούσε αρκετά ρήγματα από τα άκρα αλλά δεν είχε συγκέντρωση για να φτάσει σε δεύτερο και τρίτο γκολ. Ο Άρης ανέβασε την απόδοσή του, πάτησε στην περιοχή του Στιλ αλλά δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, μην μπορώντας να βρει λύσεις στην τελική πάσα/προσπάθεια.

Οι γηπεδούχοι, πάντως, διαμαρτύρονται για δύο περιπτώσεις πέναλτι από χέρι των αμυντικών του Παναθηναϊκού αλλά χωρίς τηλεοπτική μετάδοση; Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια...

«Κίτρινη» υπεροχή και ισοφάριση

Με την έναρξη της επανάληψης οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με 4-2-3-1 και στην ενδεκάδα τους Βλαχοδήμο, Μολέδο ενώ ο Μέστο έπαιξε αριστερό μπακ και ο Ρέις δεξί, με τον Βιγιαφάνιες επιτελικό πίσω από τον Ρινάλντι, ενώ ο «Βίγια» στο 63' άλλαξε θέση με τον Ιμπάρμπο. Οι αλλαγές του Ιταλού δεν έφεραν κάποια βελτίωση στην αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού, με τους παίκτες του «τριφυλλιού» να κάνουν περισσότερο αγγαρεία.

Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και στο 50' έφτασαν κοντά στην ισοφάριση με παραλίγο αυτογκόλ του Μολέδο που έσωσε ο Στιλ. Στο 67' ο Μιλούνοβιτς νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο αλλά ένα λεπτό αργότερα, ο Ίλιτς κέρδισε το πέναλτι και ο Τάτος με εύστοχη εκτέλεση έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας των «πρασίνων».

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα το σκορ δεν άλλαξε, ο Βιγιαφάνιες είχε μια καλή εκτέλεση φάουλ και... that's all!

Άρης (Ν. Αναστόπουλος): Διούδης(75' Αναγνωστόπουλος), Μπούρμπος(46' Βουτσιάς), Τσουμάνης, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Ανάκογλου(46' Μιλούνοβιτς), Αντρέου(75' Παυλίδης), Ρόβας(60' Νέτο), Καπνίδης(46' Ίλιτς), Τάτος(83' Ντόγος), Ντούνης(77' Τζανακάκης)

Παναθηναϊκός (Α. Στραματσόνι): Στιλ(63' Ο. Βλαχοδήμος), Χουχούμης(46' Μολέδο), Κουτρουμπής, Ρέις, Ιμπάρμπο(89' Χατζηγιοβάννης), Ζέκα(89' Αγγελόπουλος), Λέτο(46' Βλαχοδήμος), Βιγιαφάνες, Λεντέσμα(73' Στάϊκος), Μέστο(63' Μαρινάκης), Ρινάλντι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα