Αστέρας Τρίπολης - Παναρκαδικός 1-0

Gazzetta team
Αστέρας Τρίπολης - Παναρκαδικός 1-0

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν σαφώς καλύτερος του Παναρκαδικού στο φιλικό που έγινε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», με τον Μάσα να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ του ματς και τους γηπεδούχου να επικρατούν με 1-0.

Φιλικό παινχίδι με τον Παναρκαδικό έδωσε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ο Αστέρας. Μπορεί ο αντίπαλος να μην ήταν μεγάλης δυναμικότητας, όμως οι γηπεδούχοι είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας, πίεσαν ψηλά και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ.

Όμως, στη μία από αυτές βρήκαν δίχτυα και αυτό έγινε στο 44', όταν ο Μάσα έκανε το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και η μπάλα κόντραρε στον Κυριακόπουλο για να καταλήξει στα δίχτυα. Οι παίκτες του Χάβου συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο, παρά τις πολλές αλλαγές, όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν άλλο τέρμα και το 1-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης: Κοσίτσκι (61' Αθανασιάδης), Μπέρτος (73' Ιγκόρ), Σεφίλ (61' Ιγκλέσιας), Κουρμπέλης, Γιαννούλης, Δημούτσος (73' Νίκο Φερνάντεθ), Τσουκαλάς, Φαρίνια (46' Χαμντανί), Μάσα, Καλτσάς, Γκοντό (61' Κώτσιρας).

Παναρκαδικός: Ψυχογιός (79' Τσιώσης), Χουστουλάκης (79' Πετρόπουλος), Χατζόπουλος, Κυριακόπουλος, Μπούτας (79' Βουτσελάς), Αρώνης (71' Αρδάμης), Καδάς, Σταθουλόπουλος (79' Μπίσσιας), Παπουτσής (61' Γκρόσιος), Σαλαπάτας (71' Δήμος), Ραχίμ (61' Μέλλος).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα