Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου

Δημήτρης Τομαράς
Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου

bet365

Ο Γιώργος Φρατζέσκος, πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου, παραιτήθηκε από το αξίωμά του διότι κατηγορήθηκε από μέλη του Δ.Σ. για χειρισμούς του σχετικά με τις εκλογές της ΕΠΟ.
Ο μέχρι τώρα διοικητικός ηγέτης του χιώτικου ποδοσφαίρου προχώρησε σε αυτή την ενέργεια μετά από «βολές» που δέχτηκε από μέλη του Δ.Σ. για χειρισμούς του σχετικά με τις εκλογές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Ο κ. Φρατζέσκος τόνισε πως αποχωρεί και από την προεδρία και από το Δ.Σ. γενικά.
Στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣ Χίου θα αποφασιστεί ποιος θα αναλάβει στην θέση του προέδρου. Σε δήλωσή του στην Αλήθεια TV Χίου ο - μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης - πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου ανέφερε: «Μετά από 12 χρόνια παρουσίας στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Χίου αναγκάζομαι να παραιτηθώ μετά από πραξικοπηματική ενέργεια ορισμένων μελών του συμβουλίου μου με ανωτέρω καθοδήγηση και απόφαση που πάρθηκε σε συγκέντρωση σε παραθαλάσσια περιοχή με σκοπό να εμποδιστώ σαν πρόεδρος να παραστώ στις εκλογές της ΕΠΟ γιατί πιθανόν θεωρήθηκε ότι δεν μπορεί να καθοδηγηθεί η ψήφος μου η οποία θα δίνονταν πάντα μόνο για το συμφέρον της ΕΠΣ Χίου και των σωματείων που την αποτελούν και όχι για ίδιο όφελος όπως ψευδώς οι ίδιοι κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες και ανυπόστατες κατηγορίες.
Αποχωρώντας από την ΕΠΣ Χίου θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παράγοντες όλων των σωματείων της Ένωσης μας για την καλή συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια καθώς και τους συνεργάτες μου που δουλέψαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια». Από την Χίο πάντως προκύπτει πως η πλειοψηφία του Δ.Σ. στηρίζει την τωρινή διοίκηση της ΕΠΟ και ότι υπήρχαν αμφιβολίες για το εάν θα έκανε το ίδιο και ο κ. Φρατζέσκος.
 

Τελευταία Νέα