Νέα επίθεση Γραμμένου σε ΕΠΟ!

Νέα επίθεση Γραμμένου σε ΕΠΟ!

Νέα επίθεση Γραμμένου σε ΕΠΟ!

Ο Βαγγέλης Γραμμένος πέρασε ξανά στην αντεπίθεση με ανακοίνωση - δήλωση κατά της τωρινής διοίκησης της ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Η ΕΠΟ τοποθετήθηκε χθες για τα όσα έγιναν γνωστά και γράφτηκαν περί προσφυγής Ενώσεων Μελών της ΕΠΟ στο Διαιτητικό Δικαστήριο για μη ορισμό εκλογικής επιτροπής ενόψει των αρχαιρεσιών της 1ης ΟκτωβρίουΜία ημέρα μετά ο υποψήφιος για την προεδρία της ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος απάντησε σε αυτήν την ανακοίνωση μέσω του site της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Αναλυτικά:

Συνεχίζουν, αμετανόητοι, να σφυρίζουν αδιάφορα. Δεν τους έγινε μάθημα το πάθημα. Δεν εννοούν να παρεκκλίνουν, ούτε χιλιοστό, από τη λογική και πρακτική της αδιαφάνειας και της αλαζονείας. Ούτε οι αλλεπάλληλες αποφάσεις – κόλαφος του Διαιτητικού Δικαστηρίου, με τις οποίες ακυρώθηκαν οι αποφάσεις - τραγέλαφος της Εκτελεστικής Επιτροπής και της περίφημης Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων (τρεις της ΕΠΣ Χαλκιδικής, μία της ΕΠΣ Κυκλάδων), στάθηκαν ικανές να τους συνετίσουν. Αυτοί συνεχίζουν ακάθεκτοι. 
 
Στα κρυφά και στα μουλωχτά, που λέει και ο θυμόσοφος Λαός, αρνούνται τη σύσταση της Εκλογικής Επιτροπής από τη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, με προφανή σκοπό να αποτρέψουν τη διενέργεια των εκλογών με τρόπο διαφανή και αδιάβλητο. Γιατί άραγε ;; Η απάντηση, επίσης, προφανής: Κατάλαβαν, πλέον, ότι πλησιάζει η ημέρα που θα αποτελέσουν θλιβερό παρελθόν από το ποδόσφαιρο και προσπαθούν να αποτρέψουν την πορεία προς την κάθαρση και την αποκατάσταση της νομιμότητας, της διαφάνειας και της ισονομίας. Όμως, όποιες μεθόδους και αν χρησιμοποιήσουν, είναι καταδικασμένες σε αποτυχία. Το είπαμε και το επαναλαμβάνουμε. Ο χρόνος τους τελείωσε.
 
ΥΓ: Ένα τελευταίο ερώτημα προς τον ανώνυμο συντάκτη της ανακοίνωσης: Για την ουσία, κοινώς για την «ταμπακιέρα», θα απαντήσει κανείς;; Αν δυσκολεύονται, δεκτές και οι ανώνυμες απαντήσεις.
 
Τέλος, κάποιος να τους ενημερώσει ότι η επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ δεν είναι τσιφλίκι τους για να απαντούν ανώνυμα και ως «παράταξη». 
 
Θεσσαλονίκη 03/09/2016
Για την Κίνηση 
«ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»
Επώνυμα - Βαγγέλης Γραμμένος

Best of internet