Διαψεύδει ο Ατρόμητος

Διαψεύδει ο Ατρόμητος

Gazzetta team
Διαψεύδει ο Ατρόμητος

bet365

Η ΠΑΕ Ατρόμητος μέσω ανακοίνωσής, διαψεύδει δημοσίευμα που ήθελε τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μπαταγιάννη, να έχει διάλογο με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αίσθημα οργής διαβάσαμε σήμερα δημοσίευμα της ιστοσελίδας Sdna.gr που φέρεται να «αποκαλύπτει» διάλογο του κ. Δημήτρη Μελισσανίδη με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ κ. Βαγγέλη Μπαταγιάννη στην σημερινή συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή με τις ΠΑΕ της Super League.

Η εν λόγω «αποκάλυψη» δυστυχώς για τον υπογράφοντα κ. Βασίλη Βέργη είναι παντελώς αναληθή, υποβολιμαία και παραπληροφορεί το αναγνωστικό κοινό.

Ουδέποτε υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση, ουδέποτε έγινε ανταλλαγή σχολίων μεταξύ του αντιπροέδρου της ομάδας μας και του κ. Δημήτρη Μελισσανίδη κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργο Σπανό σε τηλεφωνική επικοινωνία.

Καλά θα κάνει ο εν λόγω δημοσιογράφος αλλά και ο οποιοσδήποτε δημοσιογράφος στο μέλλον όταν αναφέρεται στην ομάδα μας, να διασταυρώνει καλά την πληροφορία του για να μην διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και να μην θίγει την αξιοπρέπεια προσώπων και συλλόγων.

Τονίζουμε κατηγορηματικά ότι εφεξής η ΠΑΕ Ατρόμητος δεν θα αποτελεί τη γέφυρα για την υλοποίηση ιδιοτελών συμφερόντων και θα οδηγεί στο δρόμο της δικαιοσύνης συκοφαντικά δημοσιεύματα που την πλήττουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα