Νέα συνάντηση ΕΠΟ - Super League για διαιτησία

Δημήτρης Τομαράς
Νέα συνάντηση ΕΠΟ - Super League για διαιτησία

bet365

Για Δευτέρα πάει η νέα συνάντηση της ΕΠΟ με την Super League για το ζήτημα του επιδιαιτητή και την διαιτησία γενικά. Τα νέα e-mail Κουτσοκούμνη και η απάντηση του Υφυπουργείου.
Οι αντιδράσεις ορισμένων ομάδων της Λίγκας για την διαιτησία συνεχίζονται και ενώ αναμένεται να γίνει την Δευτέρα νέα επαφή της Super League με την ΕΠΟ για τον επιδιαιτητή, το ισπανικό μοντέλο και την διαιτησία γενικά. Η ΕΠΟ είχε ξεκαθαρίσει πως θα δεχθεί τον πρόεδρο της Super League, δηλαδή τον Στράτο για να μιλήσει κυρίως με τον ομόλογό του στην Ομοσπονδία, τον Γκιρτζίκη.
Η ΕΠΟ έχει προτείνει να βγει ο επιδιαιτητής ακόμα και με κλήρωση. Ως προς τις επιστολές του Κουτσοκούμνη οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως η αλληλογραφία με το Υφυπουργείο Αθλητισμού συνεχίστηκε. Ο Κύπριος αξιωματούχος με νέο του e-mail ζητάει ξανά την επανέναρξη των αγωνιστικών δραστηριότητων έως τις 10 Σεπτεμβρίου. Το Υφυπουργείο του απάντησε πως τίθενται ακόμα ζητήματα ασφαλείας.
Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης στην απάντησή του καλεί ΓΓΑ και ΕΠΟ αλλά και Λίγκα να καθίσουν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι για να λύσουν τα βασικά θέματα που τους απασχολούν και φυσικά την διαιτησία. Συμπληρώνει δε πως εάν και εφόσον το επιθυμούν Σταύρος Κοντονής, ομάδες και φυσικά η ΕΠΟ είναι στην διάθεσή τους και η FIFA και η UEFA. Για να έρθουν ξανά στην χώρα μας και για διαιτησία και για ότι άλλο απαιτηθεί.
 

Τελευταία Νέα