Φιλική «τριάρα» για ΠΑΣ Γιάννινα

Νίκος Τσιώκος
Φιλική «τριάρα» για ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι για τη νέα σεζόν ο ΠΑΣ Γιάννινα άφησε καλές εντυπώσεις και κέρδισε 3-0 τα Τρίκαλα στους Ζωσιμάδες. Ντεμπούτο με γκολ για Ζάιρο.

Το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι έδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της νέας σεζόν, αφού το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το επόμενο Σαββατοκύριακο. Οι Ηπειρώτες υποδέχτηκαν τα Τρίκαλα στους Ζωσιμάδες αφήνοντας καλές εντυπώσεις και κερδίζοντας εύκολα με 3-0.

Ο Γιάννης Πετράκης παρέταξε την ομάδα του με 3-5-2, με τον Πασχαλάκη να είναι κάτω από τα δοκάρια, τους Σκόνδρα, Μπέριο, Κοζορώνη στην άμυνα, ακραίους μπακ χαφ τους Μπουκουβάλα, Ναδάλες και στα χαφ τους Ακόστα, Γιάκο, Δώνη. Επιθετικό δίδυμο ήταν οι Μαμπουλού και Κόντε.

Στην πρώτη φάση του αγώνα οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο 6', όταν ο Ακόστα έβγαλε τη σέντρα, ο Μαμπουλού δε βρήκε την μπάλα με κεφαλιά και ο Κόντε με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι παίκτες του Πετράκη συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και είχαν αρκετές ευκαιρίες με Δώνη (12'), Μπέριο (25'), τη στιγμή που είχαμε ωραίους συνδυασμούς και ωραίες ενέργειες.

Στο 29' ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Πασχαλάκης είπε «όχι» στο τετ α τετ με τον Κουσκουνά, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Λεάντρο σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με ωραίο σουτ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής.

Αφού δεν ήρθε η ισοφάριση, ήρθε το δεύτερο τέρμα για τον «Άγιαξ». Ο σκόρερ του πρώτο γκολ Κόντε έφυγε στην αντεπίθεση, έδωσε στον Ναδάλες, που έκανε την προσποίηση και το σουτ για να γράψει το 2-0. Στην επανάληψη έπεσε λίγο ο ρυθμός, όμως ο ΠΑΣ έφτασε και σε τρίτο τέρμα στο 58', όταν ο Ακόστα έβγαλε την ασίστ στον Ζάιρο, ο οποίος έκανε το κοντρόλ, μπήκε στην περιοχή και με σουτ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των Ηπειρωτών.

Νωρίτερα τα Τρίκαλα είχαν δύο καλές στιγμές με τους Μπαϊκαρά, Μουμίν στο 50' και στο 56', αντίστοιχα, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν ούτε στις επόμενες φάσεις που είχαν. Η μεγαλύτερη όλων ήταν στο 87', όταν ο Σερζίνιο εκτέλεσε το φάουλ, ο Περιστερίδης δεν απέκρουσε καλά, κάτι που έπραξε στην κεφαλιά του Χασομέρη στην εξέλιξη της φάσης.

Το 3-0 έμεινε μέχρι τέλους και ο ΠΑΣ πήρε τη νίκη αφήνοντας καλές εντυπώσεις, τη στιγμή που ο Ζάιρο στο ντεμπούτο του σκόραρε και το ματς παρακολούθησαν περίπου χίλια άτομα.

Οι συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα: Πασχαλάκης (46' Περιστερίδης), Μπέριος (68' Μαυροπάνος), Σκόνδρας, Κοζορώνης (46' Κούτρης), Γιάκος, Ναδάλες, Μπουκουβάλας (81' Ι. Ψαρράς), Δώνης (60' Βιδάλ), Ακόστα (81' Φερφελής), Μαμπουλού, Κόντε (46' Ζάιρο).

Τρίκαλα: Σιδεράκης, Νικολακάκης, Τζάκσον (42' Γκόλιας), Βέρτζος, Λεάντρο, Σαρακατσάνος, Μουμίν, Μίγκας, Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς, Μπαϊκαρά.

Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Λαμπάκης, Ριζογιάννης, Λουκάκης, Χασομέρης, Γιαννιτσάνης, Σερζίνιο, Ντράσιτς, Νιάρος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα