Στον Λεωνίδα τα έσοδα και από το Ξάνθη - Αγροτικός Αστέρας

Gazzetta team
Στον Λεωνίδα τα έσοδα και από το Ξάνθη - Αγροτικός Αστέρας

bet365

Η Ξάνθη ανακοίνωσε πως τα έσοδα του φιλικού με τον Αγροτικό Αστέρα θα πάνε στον Λεωνίδα Κουτσούκη που έχει άμεση ανάγκη από χρήματα για τον αγώνα που δίνει για τη ζωή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τα έσοδα του φιλικού αγώνα του Σαββάτου (19:00, Xanthi FC Arena) με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα, η Xanthi FC θα τα διαθέσει για την ενίσχυση του ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου Λεωνίδα Κουτσούκη. Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ ΑΟ αποφάσισε αυτό το παιχνίδι προετοιμασίας να έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα διαθέτοντας τα έσοδα από την συγκεκριμένη αναμέτρηση για την βοήθεια της προσπάθειας του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Στο πλαίσιο αυτό, η τιμή του εισιτηρίου αντιστοιχεί σε 5 ευρώ, γενική είσοδος. Καλούμε όλους τους φιλάθλους του Ξάνθης, αλλά και κάθε φίλαθλο στο γήπεδό μας το Σάββατο, προκειμένου όλοι μαζί να σταθούμε στο πλευρό του νεαρού ποδοσφαιριστή στον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα