Μποροβήλος: «Θα έχουμε το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα» (vid)

Μποροβήλος: «Θα έχουμε το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα» (vid)

Μποροβήλος: «Θα έχουμε το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα» (vid)

Σίγουρος πως το φετινό πρωτάθλημα θα είναι το πιο συναρπαστικό, παρουσιάστηκε ο Γιώργος Μποροβήλος, με δηλώσεις του μετά την συνάντηση με τον Σταύρο Κοντονή.

Μπορεί τα προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο να είναι πολλά, ωστόσο ο Γιώργος Μποροβήλος τόνισε πως το φετινό πρωτάθλημα θα είναι το πιο συναρπαστικό των τελευταίων χρόνων.

Αναλυτικά:

«Ήταν μια εποικοδομητική συνάντηση. Εκτιμώ ότι θα έχουμε μπάλα στις 10 του μήνα κάτι που είναι ζητούμενο. Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα στο ποδόσφαιρο αλλά νομίζω θεσμικά ότι μπορούμε να τα λύσουμε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τις εκλογές την 1η του Οκτώβρη στην ΕΠΟ. Από εκεί και πέρα σαν Λίγκα θα κοιτάξουμε να παρέμβουμε για να έχουμε ένα ποδόσφαιρο που θέλει ο υγιής φίλαθλος. 

Νομίζω ότι θα έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα παρά τα προβλήματα και θα είναι το πιο συναρπαστικό και το πιο καλό πρωτάθλημα. Χωρίς την βελτίωση της διαιτησίας νομίζω πως δεν θα μπορούσαμε να είμαστε αισιόδοξοι, εκτιμώ πως και σε αυτό το κομμάτι θα υπάρξει μια ποιοτική αναβάθμιση και μαζί καλύτερες μέρες για το ποδόσφαιρό μας».

Best of internet