«Θα αρχίσει το πρωτάθλημα» (vid)

«Θα αρχίσει το πρωτάθλημα» (vid)

Φώτης Καρακούσης
«Θα αρχίσει το πρωτάθλημα» (vid)

bet365

Αισιόδοξος πως στις 10 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, φάνηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά τη συνάντηση με τον Σταύρο Κοντονή.

Η παρουσία που έκανε αίσθηση στην σημερινή συνάντηση των ανθρώπων των ΠΑΕ με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή ήταν αυτή του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ να μην κάνει συχνά την εμφάνισή του. Το αφεντικό της Ένωσης κατά την αποχώρησή του μαζί με τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ Αλέξη Δέδε, δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση, αλλά από την άλλη δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την έναρξη του πρωταθλήματος τονίζοντας φεύγοντας: «Θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα». Για να το πει βέβαια αυτό, κάτι θα γνωρίζει ή τουλάχιστον είναι αισιόδοξος πως θα λυθούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν με την διαιτησία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα