Εκτός Ευρώπης ο Λιχτστάινερ

Εκτός Ευρώπης ο Λιχτστάινερ

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Εκτός Ευρώπης ο Λιχτστάινερ

bet365

Η απόκτηση του Χουάν Κουαδράδο και η συμφωνία με την... Ιντερ, έχουν ως συνέπεια ο Στέφαν Λιχτστάινερ να μείνει έξω από την ευρωπαϊκή λίστα της Γιουβέντους.

Ο Ελβετός δεξιός μπακ ζήτησε μεταγραφή στο τελευταίο 48ωρο του Αυγούστου αφού βλέπει ότι με τους Ντάνι Αλβες και Κουαδράδο ο χρόνος συμμετοχής του δεν θα είναι τόσο μεγάλος όσο την προηγούμενη πενταετία. Το αίτημα του δεν βρήκε αρνητικούς τους Μπιανκονέρι, οι οποίοι συζήτησαν με την Ντόρτμουντ, αλλά τους εκνεύρισε το γεγονός ότι ήθελε να πάει μόνο στους Νερατζούρι, με τους οποίους είχε συμφωνήσει.

Ο Μπέπε Μαρότα του ξεκαθάρισε ότι μπορεί να πάει οπουδήποτε εκτός από την Ιντερ, από την στιγμή που οι Μιλανέζοι είχαν πει πριν δύο εβδομάδες ότι ο Μπρόζοβιτς μπορεί να πάει οπουδήποτε εκτός από τη Γιούβε. Ετσι, ο Λιχτστάινερ παρέμεινε στο Τορίνο για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του αλλά θα υπολογίζεται μόνο για πρωτάθλημα και κύπελλο αφού έμεινε εκτός της λίστας (αν και μπορούν να γίνουν αλλαγές τον Ιανουάριο) για το Champions League.

 

SERIE A Τελευταία Νέα