Βιάνα: «Μοιραζόμαστε το πάθος και τη δίψα για τίτλους» (vid)

Βιάνα: «Μοιραζόμαστε το πάθος και τη δίψα για τίτλους» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Βιάνα: «Μοιραζόμαστε το πάθος και τη δίψα για τίτλους» (vid)

bet365

Ο Μπρούνο Βιάνα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως νέο απόκτημα της ομάδας του Ολυμπιακού. Προς αποδέσμευση ο Τάσος Αυλωνίτης.
Τα συναισθήματά του που έγινε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού εξέφρασε μιλώντας στο Olympiacos TV το τελευταίο, χρονικά, μεταγραφικό του απόκτημα, ο Μπρούνο Βιάνα. Επίσης περιέγραψε το αγωνιστικό του στυλ ενώ αναφέρθηκε και στον Πάουλο Μπέντο με τον οποίο θα συνεργαστεί και στον Ολυμπιακό μετά την Κρουζέιρο. Τέλος, δεν παρέλειψε, όπως όλοι, να στείλει το μήνυμά του στον κόσμο ποζάροντας περήφανα με την ερυθρόλευκη φανέλα.
«Ηταν ένα όνειρό μου που πραγματοποιείται. Ήθελα πάντα να έρθω παίξω ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Το αποφάσισα μαζί με την οικογένειά μου. Μου αρέσουν πάρα πολύ οι εγκαταστάσεις και η δομή του συλλόγου από τα όσα έχω δει ως τώρα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα. Χαίρομαι πολύ που φοράω αυτή τη φανέλα. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει όσα περισσότερα πρωταθλήματα γίνεται και να γράψουμε ιστορία δίνοντας χαρά στον κόσμο.
Είμαι καλός και στο ψηλό παιχνίδι. Μπορώ να δίνω καλές πάσες. Οσον αφορά στον κ. Μπέντο μου αρέσει πολύ το προπονητικό του στυλ. Χάρη σε αυτόν είμαι εδώ. Εχω πολύ όρεξη να δουλέψω μαζί του και με όλη την ομάδα. Θέλω να βελτιωθώ και να προοδεύσω πιο πολύ και μπορεί να με βοηθήσει ο κ. Μπέντο σε αυτό. Είμαι πολύ σημαντικό για την καριέρα μου ότι είμαι εδώ και θέλω να κατακτήσει όσο περισσότερους τίτλους γίνεται. Εχω να πω στον κόσμο πως είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα στον Ολυμπιακό και θα φοράω τη φανέλα αυτού του τεράστιου συλλόγου.
Είναι μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Να ξέρει ο κόσμος πως είμαι και εγώ ένας παθιασμένος και ενθουσιώδης ποδοσφαιριστής. Νιώθω τον κόσμο και το πάθος τους. Ελπίζω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες και να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη ώστε η ομάδα να είναι συνεχώς στο υψηλότερο επίπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά. Κατά τα άλλα ο Τάσος Αυλωνίτης αναμένεται να μείνει ελεύθερος. Δείτε το video στην Gallery:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα