Επίσημα στον ΠΑΣ ο Ζάιρο

Gazzetta team
Επίσημα στον ΠΑΣ ο Ζάιρο

bet365

Το μοναδικό που απέμενε ήταν η ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ζάιρο και η μεταγραφή πήρε επίσημη μορφή, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ανήκει και με τη βούλα πλέον στην ομάδα της Ηπείρου, έχοντας παραχωρηθεί από τον ΠΑΟΚ.

Παίξε νόμιμα με απεριόριστα ειδικά στοιχήματα στη Vistabet!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με τον βραζιλιάνο επιθετικό Jairo de Macedo da Silva.

Ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη, τον Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Νιαρχάκο και τον Προπονητή κ. Πετράκη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στις ικανότητες μου και για τις προσπάθειες τους να με φέρουν στην ομάδα. Ο ΠΑΣ είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα να δείξω την αξία μου και υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά με τους νέους προπονητές και συμπαίχτες μου για να πετύχουμε τους στόχους του συλλόγου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα