Χάλασε του Βίτσελ στη Γιούβε

Χάλασε του Βίτσελ στη Γιούβε

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Χάλασε του Βίτσελ στη Γιούβε

bet365

Η σίγουρη μεταγραφή του Αξελ Βίτσελ στη Γιουβέντους δεν έγινε αφού η Ζενίτ έβαζε συνεχώς εμπόδια τις τελευταίες ώρες.

Οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει από την Τρίτη στα 18+2 εκατ. ευρώ και η απόδειξη για αυτό είναι ότι ο Βέλγος χαφ από το πρωί της Τετάρτης είναι στο Τορίνο. Ο Βίτσελ πέρασε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια περίμενε το τελικό ΟΚ της Ζενίτ, το οποίο δεν ήρθε ποτέ.

Οι Ρώσοι αρχικά ανέβασαν τις απαιτήσεις τους στα 25 εκατ. ευρώ, στη συνέχεια δέχθηκαν ξανά τα 18+2 αφού η Γιούβε δεν ανέβασε την πρόταση της και στη συνέχεια ενημέρωσαν ότι δυσκολεύονται να βρουν τον αντικαταστάτη του Βέλγου. Αφού απέκτησαν τον Ιγκόρ Νοβοτσέλβεβ από την Ροστόφ, στόπερ που παίζει και ως χαφ, έβαλαν νέο εμπόδιο λέγοντας στους Μπιανκονέρι -σύμφωνα με το Sky Italia και την Gazzetta dello Sport- ότι ο Μιρτσέα Λουτσέσκου αποφάσισε μία ώρα πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου ότι δεν θέλει να χάσει τον Βίτσελ.

Ο οποίος Βίτσελ περίμενε στο Τορίνο (σύμφωνα με το Sky Italia ήταν επί 13 ώρες στα γραφεία της πρωταθλήτριας Ιταλίας) για το οριστικό «ναι» των Ρώσων αλλά αυτό δεν ήρθε ποτέ. Σύμφωνα με τους Ιταλούς, στη Γιούβε είναι έξαλλοι με τους Ρώσους και ειδικά τον Λουτσέσκου και η Ζενίτ απλά θα χάσει τον παίκτη χωρίς να βάλει ευρώ στο ταμείο της αφού έχει συμφωνήσει με τους Μπιανκονέρι ώστε να πάει ως ελεύθερος σε ένα χρόνο. Εκτός κι αν γίνει η μεταγραφή τον Ιανουάριο, αφού η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης δεν παίζει στο Champions League, για ψίχουλα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα