Προοδευτική κατά Εργοτέλη και απάντηση

Προοδευτική κατά Εργοτέλη και απάντηση

Η Προοδευτική κατηγόρησε τον Εργοτέλη για βιντεοσκόπηση φιλικού της αγώνα δίχως άδεια, με τους Κρητικούς να απαντούν με ανακοίνωσή τους.

Προοδευτική κατά Εργοτέλη και απάντηση

Επίθεση στον Εργοτέλη εξέφρασε η Προοδευτική, καθώς στην ομάδα του Κορυδαλλού θεωρούν ότι οι Κρητικοί βιντεοσκόπησαν φιλικό της παιχνίδι. Ο σύλλογος του Ηρακλείου απάντησε σε αυτή με ανακοίνωσή του, στην οποία ξεκαθαρίζει πως δεν έχει την ανάγκη να προχωρήσει σε τέτοιες ενέργειες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη

Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε από συγκεκριμένο site τη «θέση» της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ σχετικά με την αυθαίρετη βιντεοσκόπηση πρόσφατου φιλικού της αγώνα, στην οποία ξεκάθαρα φωτογραφίζεται ως υπεύθυνη η ομάδα μας, προσβάλλοντας μας μάλιστα με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς κι υπονοούμενα.

Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ δηλώνει ξεκάθαρα ότι, φυσικά, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το συγκεκριμένο, απαράδεκτο συμφωνούμε, γεγονός. Δεν έχουμε τη διάθεση, αλλά ούτε και την ανάγκη, να προσφύγουμε σε τέτοιες πράξεις.

Η «θέση» της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ενός ιστορικού κι αξιοπρεπούς σωματείου, είναι τουλάχιστον ατυχής και δεν βοηθάει στη διατήρηση των πολύ καλών σχέσεων που παραδοσιακά έχουν οι δύο ομάδες. Το μόνο που καταφέρνει, ελπίζουμε όχι εσκεμμένα, είναι να δημιουργήσει μια «ένταση» εν όψει του αγώνα σε 12 μέρες (όπως αναφέρει και η «θέση» του φίλου σωματείου). Τέτοιες πρακτικές ανήκουν σε άλλες εποχές, τις οποίες είμαστε σίγουροι ότι η σοβαρή διοίκηση της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ δεν αναπολεί.

Τιμούμε και σεβόμαστε την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ, μια ομάδα «κόσμημα» για την ιστορική περιοχή του Κορυδαλλού κι όχι μόνο, καθώς και όλες τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου μας, όπως άλλωστε είναι ξεκάθαρο στις βιντεοσκοπημένες δηλώσεις του Προέδρου μας μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος, οι οποίες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για κάθε ενδιαφερόμενο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα βρεθούμε και πάλι αντιμέτωποι στον αγωνιστικό χώρο μαζί της. Ελπίζουμε να γίνει ένας καλός και καθαρός αγώνας, αντάξιος της ιστορίας των δύο ομάδων, σε μια ωραία και φιλόξενη ατμόσφαιρα, όπως θα είναι αυτή στον αγώνα του δευτέρου γύρου. Κι ας κερδίσει ο καλύτερος...

Ευχόμαστε στην ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα!

Best of internet