Σεφτέ ο Ρινάλντι

Σεφτέ ο Ρινάλντι

Νίκος Αθανασίου
Σεφτέ ο Ρινάλντι

bet365

Σε φιλικό με την Κ-20 ο Λαουτάρο Ρινάλντι πέτυχε το πρώτο του-ανεπίσημο-γκολ με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Δύο ασίστ ο Λέτο.

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα αλλά και απογευματινή προπόνηση στο Κορωπί είχε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Μπουμάλ και Τελάντερ συνέχισαν το πρόγραμμα τους, ενώ Μπεργκ, Χουλτ, Γουακάσο, Λουντ και Ιβανόφ απουσίασαν λόγω των υποχρεώσεών τους με τις Εθνικές τους ομάδες.

Σε ό,τι αφορά στο ματς των «πράσινων» με την Κ20 που έγινε στο «Γεώργιος Καλαφάτης», είχε διάρκειοα δυο ημίωρα και έληξε με 2-0. Η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι προηγήθηκε, με σουτ του Ρινάλντι μετά από ασίστ του Λέτο στο 29ο λεπτό, ενώ ο Βιγιαφάνιες μετά από νέα ασίστ του Λέτο στο 50' έκανε το 2-0. Παράλληλα, στο τέλος του αγώνα, ο Λέτο είχε και δοκάρι.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Βλαχοδήμος Ο. (30' Κοτσόλης), Κουτρουμπής (30' Ευαγγέλου), Μολέντο (30' Μέστο), Ρέις, Βλαχοδήμος Π. (30' Ιμπάρμπο), Χουχούμης, Ζέκα (42' Στάικος), Λεντέσμα, Βιγιαφάνιες, Λέτο, Ρινάλντι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα