Μένει με τον… Κλάους φορ!

Μένει με τον… Κλάους φορ!

Μένει με τον… Κλάους φορ!

bet365

Μαμέ Τιάμ και… τέλος! Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να φέρει, έστω και την τελευταία στιγμή, έναν ακόμη παίκτη (Μίκου) για την «φροντ λάιν» του, αλλά δεν θα προχωρήσει σ’ άλλη μεταγραφή.

Η απόκτηση του 24χρονου Σενεγαλέζου, με «οψιόν» αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι, από τη Γιουβέντους είναι η τελευταία μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ σ’ αυτή την περίοδο. Απέκτησε εννιά ποδοσφαιριστές, προσπάθησε να φέρει και έναν ακόμη επιθετικό, αλλά θα συνεχίσει στην επίθεση ως έχει με τους Αθανασιάδη, Περέιρα, Κουλούρη να είναι οι τρεις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Λούμπος Μίχελ πλησίασε αρκετά την περίπτωση του Αλβάρο Βάσκεθ, που σήμερα έκλεισε στη Λα Κορούνια, αλλά δεν τα βρήκε με τον ποδοσφαιριστή στις ετήσιες αποδοχές (υπήρξε μια διαφορά 300.000 ευρώ) και έτσι στράφηκε στον Μίκου.

Η υπόθεση του 31χρονου Βενεζουελάνου επιθετικού προχώρησε πολύ περισσότερο, έφτασε ένα βήμα πριν από την συμφωνία της, με τον Μίκου να τα έχει βρει σε όλα με τον ΠΑΟΚ, αλλά με τη Ράγιο Βαγιεκάνο να ανεβάζει πολύ τις δικές της απαιτήσεις.

Η ομάδα της Μαδρίτης λέγοντας ότι θέλει όλο το ποσό (6 εκατ. ευρώ) της ρήτρας, θέλησε να πιέσει προκειμένου να ενδώσει ο ΠΑΟΚ και ο Μίχελ, αλλά τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ.

Η αρχική πρόταση του «Δικεφάλου» ήταν στα 1.500.000 ευρώ, κάποια στιγμή ανέβηκε κατά 500.000 ευρώ, αλλά ποτέ δεν πλησίασε στα νούμερα που ήθελαν οι Ισπανοί.

Έτσι, ο Μίκου έμεινε με την… όρεξη και τις δηλώσεις περί συμφωνίας με τον ΠΑΟΚ, ενώ στην Τούμπα έμειναν με τους τρεις προαναφερθέντες επιθετικούς.

Απλά, είναι τα πράγματα…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα