Τρελά λεφτά σε Πάρντο, μιλάνε με Ολυμπιακό

Τρελά λεφτά σε Πάρντο, μιλάνε με Ολυμπιακό

Τρελά λεφτά σε Πάρντο, μιλάνε με Ολυμπιακό

Η Τραμπζονσπόρ έχει... τρελάνει τον Κολομβιανό με την πρόταση που του έχει κάνει και είναι σε διαπραγματεύσεις με τους «ερυθρόλευκους» για την απόκτησή του. Πως... καρφώθηκε ο Φελίπε.

Η περίπτωσή του πήγε να χαλάσει αρχικά την μεταγραφή του Οσκαρ Καρντόσο στον Ολυμπιακό. Οταν είχε σκάσει το όνομα του Παραγουανού για τους «ερυθρόλευκους» η Τραμπζονσπόρ ξαφνικά απαίτησε ως αντάλλαγμα και τον Φελίπε Πάρντο! Ο Ολυμπιακός αρνήθηκε και η υπόθεση μπήκε στο συρτάρι. Ομως πλέον βρισκόμαστε στην τελευταία μέρα των μεταγραφών. Ο Καρντόσο βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα μιας και έχει περάσει ήδη ιατρικές εξετάσεις και ταυτόχρονα η Τραμπζονσπόρ πιέζει για την απόκτηση του Φελίπε Πάρντο.

Κατά μία πηγή τα λεφτά που έχουν προτείνει στον Κολομβιάνο εξτρέμ είναι τέτοια που ήδη ο Πάρντο σκέφτεται τον τούρκικο σύλλογο. Είναι τέτοιος ο ενθουσιασμός του μάλιστα που χθες το βράδυ ακολούθησε τους Λούις Ιμπάνιες και Φάμπιαν Καστίγιο οι οποίοι είναι στον τούρκικο σύλλογο στο Instagram. Τυχαίο; Πολύ πιθανό. Κάπως έτσι όμως βγήκε και η μεταγραφή του Πασιένσα στον Ολυμπιακό όταν ξαφνικά ακολούθησε τον Τσόρι Ντομίνγκες στον λογαριασμό του.

Δεδομένα όμως η Τραμπζονσπόρ μιλάει για τον Κολομβιανό εξτρέμ. Η μεταγραφή κολλάει στον Ολυμπιακό. Θυμίζουμε πως οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν συνολικά 4,5 εκατ. ευρώ στην Μπράγκα για την απόκτησή του (σε δύο δόσεις) και οι Τούρκοι δεν μπορούν να φτάσουν (για την ώρα τουλάχιστον) σε αυτά τα λεφτά. Ο χρόνος πιέζει οι Τούρκοι έχουν αποκτήσει σύμμαχο τον παίκτη με την πρόταση που του έχουν κάνει και μένει να δούμε τι θα γίνει μέχρι το βράδυ...

Best of internet