Μίκου: «Εχω συμφωνήσει σ’ όλα με τον ΠΑΟΚ»

Μίκου: «Εχω συμφωνήσει σ’ όλα με τον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Μίκου: «Εχω συμφωνήσει σ’ όλα με τον ΠΑΟΚ»

bet365

Οι ώρες περνούν, ο Μικού παραμένει στη Μαδρίτη και ο ΠΑΟΚ χωρίς φορ, μακριά από συμφωνία με τη Ράγιο, αν και ο Βενεζουελάνος επιθετικός δήλωσε σήμερα «έτοιμος να έρθω στην Ελλάδα».

Ο 31χρονος επιθετικός έχει έτοιμες τις βαλίτσες του για να «πετάξει» από τη Μαδρίτη στη Θεσσαλονίκη μόλις οι δύο ομάδες, ΠΑΟΚ και Ράγιο, φτάσουν σε οριστική συμφωνία.

«Εχω συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, θέλω να έρθω στην Ελλάδα, το ζήτημα είναι μεταξύ των ομάδων και μένει να έρθουν σε συμφωνία για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή», υποστήριξε ο Μίκου μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5.

Σύμφωνα με τον επιθετικό από τη Βενεζουέλα, «τα χρήματα που θα δώσει ο ΠΑΟΚ στη Ράγιο είναι το πρόβλημα. Πιστεύω ότι είναι πολύ κοντά, είμαστε έτοιμοι να υπογράψουμε με τον ΠΑΟΚ».

Ο Χουάν Κρέσπο και ο Ράζβαν Ρατς έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για το «Δικέφαλο» και τη Θεσσαλονίκη στον υποψήφιο μεταγραφικό στόχο από τους οποίους ζήτησε πληροφορίες. «Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ σημαντική ομάδα, με παρουσία στο Γιουρόπα Λιγκ, μου αρέσει ως πόλη, η Θεσσαλονίκη», τόνισε και πρόσθεσε:

«Ο Κρέσπο με ενημέρωσε ότι η κατάσταση και το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό. Άριστες συνθήκες και εγκαταστάσεις. Μια σοβαρή ομάδα. Λειτουργεί με επαγγελματικό τρόπο. Μου είπαν τα καλύτερα».

Τα στενά χρονικά περιθώρια μέχρι το τέλος των μεταγραφών δεν είναι κάτι που απασχολεί τον Μίκου, καθώς όπως είπε «υπάρχουν τα e-mail, τα fax, αν φτάσουμε σε συμφωνία όλα μπορούν να γίνουν».

Πάντως, από τον ΠΑΟΚ δεν προκύπτει κάποια νεότερη ενημέρωση αναφορικά με την εξέλιξη του θέματος, καθώς φαίνεται να υπάρχει τεράστια διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα