Στον Πλατανιά ο Σκόνδρας

Θοδωρής Βασίλης
Στον Πλατανιά ο Σκόνδρας

bet365

Στον Πλατανιά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Σκόνδρας ο οποίος θα παραχωρηθεί από τον ΠΑΟΚ με την μορφή δανεισμού. Υπογράφει μέχρι το βράδυ ο παίκτης.

Ο Γιάννης Σκόνδρας δεν βρισκόταν στα πλάνα του Βλάνταν Ίβιτς για τη νέα σεζόν και ο ίδιος έψαχνε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Αυτός θα είναι ο Πλατανιάς ο οποίος έψαχνε για δεξί μπακ μετά την αποχώρηση του Κουλιμπαλί ο οποίος ολοκληρώνει την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο Σκόνδρας θα παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού στους Κρητικούς για την νέα σεζόν με τον Γιώργο Παράσχο να βρίσκει τον παίκτη που έψαχνε για το δεξί άκρο της άμυνας.

Το όνομα του Σκόνδρα είχε συνδεθεί με ομάδες της Κύπρου χωρίς όμως το ενδιαφέρον αυτό να προχωρήσει. Η συμφωνία αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας καθώς ο παίκτης υπογράφει το αργότερο μέχρι το βράδυ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα