Ακόμη... περιμένει ο Μαρτίνες

Ακόμη... περιμένει ο Μαρτίνες

Η Σταντάρ Λιέγης είναι η ομάδα που θέλει το Νίκολας Μαρτίνες, αλλά ακόμη ο Αργεντινός δεν έχει ενημερωθεί ότι υπάρχει συμφωνία με τους Βέλγους για το δανεισμό του.

Ακόμη... περιμένει ο Μαρτίνες

Αναμφισβήτητα ο Ολυμπιακός έχει λάβει κατά καιρούς διάφορες προτάσεις για το Νίκολας Μαρτίνες. Ο Αργεντινός, ο οποίος δεν πήρε έστω μία ευκαιρία για να αποδείξει αν αξίζει ή όχι να βρίσκεται στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ, πέρυσι αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στο κυπριακό πρωτάθλημα, με την Ανόρθωση.

Η προοπτική να επιστρέψει εκεί δεν τον... έψησε ιδιαίτερα όταν έφτασε το ενδιαφέρον του Απόλλωνα Λεμεσού, για το οποίο είχατε ενημερωθεί από το gazzetta.gr. Ο παίκτης περίμενε κάτι καλύτερο και αυτό έφτασε από τη Σταντάρ Λιέγης, η οποία όμως πρέπει να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του. Η Άστρα όντως έκανε κρούση στους «ερυθρόλευκους», αλλά τα 100.000 ευρώ που πρόσφεραν (μέρος του συμβολαίου του) δεν ικανοποίησαν. 

Ο Ατρόμητος, μετά το φιλικό με τον Αστέρα, στο οποίο και ηττήθηκε με 1-0 επέστρεψε για το Νίκολας Μαρτίνες, αλλά τα χρήματα που προσέφερε επίσης δεν ήταν αρκετά. Ετσι, ο παίκτης είναι ακόμη στο... περίμενε για το αν θα πάει ή όχι στο Βέλγιο για τη Σταντάρ Λιέγης, όπου θα παίξει στο πλευρό του Κωνσταντίνου Λαΐφη με τον οποίο συνυπήρξε στην Ανόρθωση.

Πάντως, αν δεν έχει αίσιο τέλος η προοπτική της Σταντάρ, η οποία θα έπρεπε ήδη να έχει ενημερώσει τους πρωταθλητές Ελλάδας, ο παίκτης έχει στα χέρια του πρόταση από την Αυστραλία και την Western Sydney Wanderers. 

Best of internet