Πάει και για Όλσον ο Ολυμπιακός!

Πάει και για Όλσον ο Ολυμπιακός!

Gazzetta team
Πάει και για Όλσον ο Ολυμπιακός!

bet365

Κίνηση και για έμπειρο στόπερ, ενδέχεται να κάνει ο Ολυμπιακός.

Με τον Βιάνα να είναι κλεισμένος, ουσιαστικά, από τον Ολυμπιακό και να πετάει για Ελλάδα, οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται πως ψάχνουν να κάνουν και μία ακόμα κίνηση στο κέντρο της άμυνας, με ένα παίκτη που θα έχει εμπειρίες. Και πρώτος στόχος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι ο Γιόνας Όλσον της Γουέστ Μπρομ.

Ο 33χρονος Σουηδός που είναι διεθνής, δεν είναι εύκολη περίπτωση, καθώς σε δύο από τα τρία ματς των Άγγλων στην σεζόν, έχει ξεκινήσει βασικός, όμως οι πρωταθλητές Ελλάδος αναμένεται να το... παλέψουν. Μιλάμε, άλλωστε, για μία πολύ καλή περίπτωση, με τον Όλσον να μετράει από το 2008 στην Αγγλία 237 συμμετοχές και 15 γκολ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «GoalNews», πέρα από τον Σουηδό, στην λίστα του Ολυμπιακού υπάρχουν επίσης οι Μεξές και Άλεξ, αλλά ο Όλσον είναι στην κορυφή αυτής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα