Ξανά... στροφή στον Μαρτίν Τόνσο

Ξανά... στροφή στον Μαρτίν Τόνσο

Ξανά... στροφή στον Μαρτίν Τόνσο

Αναθερμαίνεται το «φλερτ» του Ατρομήτου με τον Μαρτίν Τόνσο, μετά και το... ναυάγιο με τον Μαρτίνες. 

Εντείνει τις προσπάθειές του να αντικαταστήσει τον Κοσμίν Ματέι ο Ατρόμητος, ο οποίος μετά το ναυάγιο της περίπτωσης του Νίκο Μαρτίνες, στρέφεται εκ νέου στην περίπτωση του Μαρτίν Τόνσο, για τον οποίο είχε δείξει ενδιαφέρον και στις αρχές Αυγούστου. 

Στο Περιστέρι, υπάρχει αισιοδοξία για την απόκτησή του, όμως οι άνθρωποι του συλλόγου φροντίζουν να κρατούν χαμηλούς τόνος, αφού οι πληροφορίες από την Αργεντινή είναι αντικρουόμενες, εκ των οποίων ορισμένες στέλνουν τον παίκτη στην Ταγιέρες.

Η υπόθεση, αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες, αλλά όχι απαραίτητα την Τετάρτη, αφού ο παίκτης είναι ελεύθερος και η μεταγραφή του μπορεί να ολοκληρωθεί και τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου. 

Ο Μαρτίν Τόνσο, είναι 26 ετών και έχει... βγει από τις ακαδημίες της Νιουελς Ολντ Μπόις. Με την φανέλα της πραγματοποίησε 117 συμμετοχές, σκοράροντας 7 φορές. Ακολούθησε η Κόλο-Κόλο, στην οποία έπαιξε σε 11 αγώνες και... μάτωσε 4 φορές τα αντίπαλα δίχτυα. Παρά τις καλές του εμφανίσεις, η τεχνική ηγεσία του συλλόγου τον «έκοψε» και φροντίζει να απαλλαχθεί από το συμβόλαιό του.

Ο Μαρτίν Τόνσο μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, όπως και ο Κοσμίν Ματέι τον οποίο πρόκειται να αντικαταστήσει. 
 

Best of internet