Πρόβλημα με Γουάλας στην Ξάνθη

Πρόβλημα με Γουάλας στην Ξάνθη

Πρόβλημα με Γουάλας στην Ξάνθη

Πρόβλημα με τον Γουάλας προέκυψε στην Ξάνθη, ο οποίος τραυματίστηκε στο φιλικό με τον Άρη και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Στις Εθνικές τους ομάδες οι Καμαρά, Πέτρος Ορφανίδης.

Ένας... πονοκέφαλος προέκυψε για τον Ραζβάν Λουτσέσκου από το φιλικό με τον Άρη. Ο τεχνικός της Ξάνθης είδε τον Γουάλας να τραυματίζεται στον προσαγωγό και να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Τρίτης (30/8).

Από εκεί και πέρα, ήταν απόντες οι Καμαρά και Πέτρος Ορφανίδης, που ενσωματώθηκαν στις αποστολές της Εθνικής Μαυριτανίας και της Ελπίδων, αντίστοιχα.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε προθέρμανση με αερόβιο τρέξιμο και νευρομυικό συντονισμό, πάσινγκ γκέιμ, πρέσινγκ, παιχνίδια υποομάδων σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους και ασκήσεις τακτικής, ενώ οι Καρίμ Σολτάνι και Αλέκος Μαλαδένης (προπονητής τερματοφυλάκων) κέρασαν γλυκά για τα γενέθλια και την ονομαστική εορτή, αντίστοιχα.

Τέλος, οι ακρίτες γνωστοποίησαν ότι το φιλικό με τον Πανθρακικό στα Πηγάδια την Παρασκευή (2/9) θα ξεκινήσει στις 17:00 και αυτό με τον Αγροτικό Αστέρα, επίσης εντός έδρας, στις 19:00.

Best of internet