Πρόβλημα με Γουάλας στην Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Πρόβλημα με Γουάλας στην Ξάνθη

bet365

Πρόβλημα με τον Γουάλας προέκυψε στην Ξάνθη, ο οποίος τραυματίστηκε στο φιλικό με τον Άρη και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Στις Εθνικές τους ομάδες οι Καμαρά, Πέτρος Ορφανίδης.

Ένας... πονοκέφαλος προέκυψε για τον Ραζβάν Λουτσέσκου από το φιλικό με τον Άρη. Ο τεχνικός της Ξάνθης είδε τον Γουάλας να τραυματίζεται στον προσαγωγό και να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Τρίτης (30/8).

Από εκεί και πέρα, ήταν απόντες οι Καμαρά και Πέτρος Ορφανίδης, που ενσωματώθηκαν στις αποστολές της Εθνικής Μαυριτανίας και της Ελπίδων, αντίστοιχα.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε προθέρμανση με αερόβιο τρέξιμο και νευρομυικό συντονισμό, πάσινγκ γκέιμ, πρέσινγκ, παιχνίδια υποομάδων σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους και ασκήσεις τακτικής, ενώ οι Καρίμ Σολτάνι και Αλέκος Μαλαδένης (προπονητής τερματοφυλάκων) κέρασαν γλυκά για τα γενέθλια και την ονομαστική εορτή, αντίστοιχα.

Τέλος, οι ακρίτες γνωστοποίησαν ότι το φιλικό με τον Πανθρακικό στα Πηγάδια την Παρασκευή (2/9) θα ξεκινήσει στις 17:00 και αυτό με τον Αγροτικό Αστέρα, επίσης εντός έδρας, στις 19:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα