Tριπλή ανακοίνωση την Τετάρτη

Tριπλή ανακοίνωση την Τετάρτη

Νίκος Αθανασίου
Tριπλή ανακοίνωση την Τετάρτη

bet365

Σάμπα, Εμποκού και Κουλιμπαλί αναμένεται να ανακοινωθούν σταδιακά την Τετάρτη από τον Παναθηναϊκό και να κλείσει έτσι το... μεταγραφικό τσουνάμι.

Ημέρα ανακοινώσεων η Τετάρτη για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει ολοκληρώσει τρία deal και το μόνο που μένει είναι το επίσημο της υπόθεσης. Κρίστοφερ Σάμπα, Πολ Εμποκού και Οσμάν Κουλιμπαλί έχουν συμφωνήσει σε όλα με το «τριφύλλι» και κατά την διάρκεια της αυριανής ημέρας θα φορέσουν και τυπικά τα πράσινα. Ο Σάμπα, όπως έχουμε αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή, έχει συμφωνήσει για μονοετές συμβόλαιο με αυτόματη ανανέωση σε περίπτωση πρόκρισης στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Κουλιμπαλί θα υπογράψει τριετές ενώ ο Εμποκού έρχεται ως δανεικός από την Κιέβο Βερόνα. Η οψιόν αγοράς του ορίστηκε στα 4 εκατομμύρια ευρώ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα