«Δώστε τα ή αλλιώς δε φεύγει ο Μίκου»!

«Δώστε τα ή αλλιώς δε φεύγει ο Μίκου»!

«Δώστε τα ή αλλιώς δε φεύγει ο Μίκου»!

bet365

Εμπλοκή εμφανίζεται τις τελευταίες ώρες στο θέμα της απόκτησης του Μίκου με τη Ράγιο Βαγιεκάνο να αξιώνει ένα εξωπραγματικό ποσό για τον 31χρονο επιθετικό από τη Βενεζουέλα.

Όλα δείχνουν πως θα υπάρξουν αρκετές ανατροπές στο θέμα του επιθετικού, και όχι μόνο, λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος.

Ο Μίχελ παλεύει να ρίξει τις απαιτήσεις της Ράγιο Βαγιεκάνο, που τη δεδομένη στιγμή μοιάζουν εξωφρενικές για την παραχώρηση του Μίκου, ο οποίος φάνηκε να έχει ένα προβάδισμα στο θέμα της απόκτησης του φορ, που θέλει ο ΠΑΟΚ.

Η διοίκηση της ισπανικής ομάδας μοιάζει να είναι ανυποχώρητη και να αξιώνει το ποσό των 6 εκατομμυρίων ευρώ, όσα ορίζονται από τη ρήτρα συμβολαίου, για να παραχωρήσει τον Βενεζουελάνο επιθετικό, ακόμη και αν δεν υπολογίζεται για τη νέα χρονιά.

«Δώστε τα αλλιώς δε φεύγει ο Μίκου» είναι το μήνυμα που λαμβάνει στη Θεσσαλονίκη ο Λούμπος Μίχελ. Πηγές από το περιβάλλον της Ράγιο αναφέρουν ότι «κατά 80-90% ο Μίκου θα παραμείνει στην ομάδα», την ίδια στιγμή που ο Σλοβάκος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πίστευε ότι η υπόθεσή του είναι πιο προσιτή απ’ αυτή του Αλβάρο Βάσκεθ.

Όμως, τα δεδομένα φαίνεται να αλλάζουν και τίποτα δεν αποκλείεται να συμβεί μέχρι το τέλος των μεταγραφών.

Τα παιχνίδια τακτικής των ομάδων είναι γνωστά, ειδικά όταν πλησιάζουμε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, όμως ο ΠΑΟΚ σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ανεβάσει την πρότασή του στα νούμερα των Ισπανών.

Θα επιδιώξει να επηρεάσει την όλη κατάσταση, αν και τα χρονικά περιθώρια δεν τον ευνοούν, μέσω του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ξέρει ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας και πρόσφατα δήλωσε πως «ο κύκλος μου εδώ έκλεισε και κοιτάμε για κάτι άλλο εκτός Ισπανίας».

Ο Μίχελ είναι κλεισμένος στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, απ’ όπου πέρασε το απόγευμα και ο Γιώργος Σαββίδης, ο γιος του Ιβάν, προκειμένου να έχει έναν συμβουλευτικό ρόλο στις μεταγραφικές υποθέσεις (και του Μαμέ Τιάμ), από την στιγμή που ο πατέρας του είναι κλειδωμένος στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας, λόγω της συμμετοχής του στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα