«Αφού δεν αλλάζει η ΕΠΟ, δεν αρχίζει πρωτάθλημα»!

Δημήτρης Τομαράς
«Αφού δεν αλλάζει η ΕΠΟ, δεν αρχίζει πρωτάθλημα»!

bet365

Η ΕΠΟ δεν έπεισε τον Σταύρο Κοντονή που εμφανίζεται αποφασισμένος να παρατείνει την απόφασή του περί ματαίωσης της έναρξης του πρωταθλήματος!

Η θέση του Υπουργείου μετά και τις σημερινές εξελίξεις στην ΕΠΟ και ως προς στις αποφάσεις που έγιναν γνωστές:

Οι έκπτωτοι συνεχίζουν να προκαλούν τη νομιμότητα και την συνταγματική τάξη. Με δολιχροδρομίες και εκ νέου παραμονίες όχι δεν μπορεί να αρθεί η απόφαση απαγόρευσης διεξαγωγής των ποδοσφαιρικών αγώνων αλλά επιβάλλεται η περαιτέρω χρονική επέκτασή της.
Αποφάσεις και ενημέρωση με ερωτηματικά...
Σε πρώτη φάση δύο από τα θέματα που ενόχλησαν έντονα τον Σταύρο Κοντονή ήταν η άρνηση των τεσσάρων (κυρίως του Γκιρτζίκη αλλά και Οικονομίδη, Προύντζου και Καραμελίδη) να αποχωρήσουν από τις θέσεις τους στην ΕΠΟ. Επίσης υπάρχει και ένα κομμάτι της ενημέρωσης και των αποφάσεων της ΕΠΟ που προξενεί ερωτηματικά.
Συγκεκριμένα: «Προκειμένου να επιτευχθεί η εύρυθμη και αποτελεσματικότερη λειτουργία των πρωτοβάθμιων πειθαρχικών οργάνων των επιτροπών των επαγγελματικών ενώσεων (Super League και Football League), αποφασίστηκε όπως αυτές λειτουργούν υπό τριμελή σύνθεση. Κατόπιν τούτου η από 1/8/2016 απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων ΕΠΟ με αντικείμενο την ανασυγκρότηση των Πειθαρχικών Επιτροπών δεν θα υλοποιηθεί (καθίσταται άνευ αντικειμένου) με αποτέλεσμα οι λοιπές δικαστικές επιτροπές της ΕΠΟ να παραμείνουν ως έχουν».
Πουθενά στο κομμάτι αυτό δεν αναφέρεται εγγράφως η διατύπωση για την εναρμόνιση της Επιτροπής Δεοντολογίας σε όσα είχαν ζητηθεί.
Για τον Κοντονή είναι ένα βασικό προαπαιτούμενο για να αρχίσει το φετινό πρωτάθλημα. Σε προφορικό επίπεδο ο Γιώργος Γκιρτζίκης δεσμεύτηκε επ' αυτού. Γραπτώς και με συγκεκριμένο τρόπο δεν αναφέρεται πουθενά. Αύριο αυτό μπορεί να αλλάξει πάλι. Σήμερα όμως...
Για τα άλλα πειθαρχικά όργανα πάρθηκε απόφαση για τριμελή πειθαρχική επιτροπή σε Super League και Fοotball League και ενώ ο Νόμος κάνει λόγο για μονομελή πειθαρχικά όργανα με τριετή θητεία, όπως θεωρούν στην ΓΓΑ. Για την διαιτησία αυτό που επισημαίνεται από πλευράς του είναι πως αφορά στις ομάδες που καλούνται να βρουν τις λύσεις που πρέπει μαζί με την ΕΠΟ. Προφανώς και το κομμάτι της διαιτησίας έχει θιχθεί έντονα από τον Κοντονή αλλά δεν είναι το Νο1. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως είδε θετικά την ματαίωση της σημερινής πρωινής συνάντησης για την διαιτησία...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα