Στέλνουν Σάντος στον Ολυμπιακό

Στέλνουν Σάντος στον Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Στέλνουν Σάντος στον Ολυμπιακό

bet365

Τα σενάρια πολλά και την... σκυτάλη πήραν οι Πορτογάλοι τονίζοντας πως ο αμυντικός της Βαλένθια, Αντερλάν Σάντος βρίσκεται σε επαφές με τον Ολυμπιακό.

Ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ έχει δρομολογήσει τις απαιτούμενες ενέργειες για να γίνει άμεσα κάτοχος πορτογαλικού διαβατηρίου. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Πορτογάλοι ο Αντερλάν Σάντος θα πει άμεσα... αντίο στη Βαλένθια, έχοντας σαφείς πιθανότητες να πιάσει Λιμάνι.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει επανέλθει με νέα πρόταση που ενδέχεται να γίνει αποδεκτή.

Τον Σάντος έτσι και αλλιώς τον ήθελε καιρό τώρα ο Ολυμπιακός. Εφόσον ισχύσουν αυτές οι πληροφορίες ο 27χρονος σέντερ μπακ μπορεί να αποτελέσει τον 2ο στόπερ για τους πρωταθλητές μετά τον Βιάνα, κλείνοντας έτσι το ανοιχτό... μέτωπο για την οπισθοφυλακή των Πειραιωτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα