Στέλνουν Σάντος στον Ολυμπιακό
Ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ έχει δρομολογήσει τις απαιτούμενες ενέργειες για να γίνει άμεσα κάτοχος πορτογαλικού διαβατηρίου. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Πορτογάλοι ο Αντερλάν Σάντος θα πει άμεσα... αντίο στη Βαλένθια, έχοντας σαφείς πιθανότητες να πιάσει Λιμάνι.
Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει επανέλθει με νέα πρόταση που ενδέχεται να γίνει αποδεκτή.
Τον Σάντος έτσι και αλλιώς τον ήθελε καιρό τώρα ο Ολυμπιακός. Εφόσον ισχύσουν αυτές οι πληροφορίες ο 27χρονος σέντερ μπακ μπορεί να αποτελέσει τον 2ο στόπερ για τους πρωταθλητές μετά τον Βιάνα, κλείνοντας έτσι το ανοιχτό... μέτωπο για την οπισθοφυλακή των Πειραιωτών.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
