Στα γραφεία ο Κουλιμπαλί, υπογράφει στον Παναθηναϊκό!

Στα γραφεία ο Κουλιμπαλί, υπογράφει στον Παναθηναϊκό!

Νίκος Αθανασίου
Στα γραφεία ο Κουλιμπαλί, υπογράφει στον Παναθηναϊκό!

bet365

Ο Οσμάν Κουλιμπαλί βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός-όπως και ο Σάμπα- βρέθηκε η χρυσή τομή ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Πλατανιά για τις δόσεις και ο έμπειρος μπακ υπογράφει στο «τριφύλλι»!

Ο Οσμάν Κουλιμπαλί ήταν μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό, όπως έχουμε αποκαλύψει από το πρωί της Δευτέρας αποκλειστικά, ωστόσο το deal δεν είχε ολοκληρωθεί για έναν απίστευτο αλλά πέρα για πέρα αληθινό λόγο. Ενώ οι δύο πλευρές ήταν «συμφωνημένες» για μια συμφωνία στις 200.000 ευρώ, τις τελευταίες ώρες δεν γινόταν να βρεθεί η χρυσή τομή όσον αφορά την καταβολή των δόσεων του «τριφυλλιού» προς τον κρητικό σύλλογο. Ο Παναθηναϊκός ήθελε σε τέσσερις δόσεις σε ορίζοντα διετίας ενώ ο Πλατανιάς σε λιγότερες και άμεσα. Η διαφορά ανάμεσα στα δύο κλαμπ φάνταζε... αστεία και όπως αναμενόταν το χάσμα γεφυρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης.

Μάλιστα ο διεθνής μπακ βρίσκόταν από το μεσημέρι στα γραφεία των «πρασίνων» στο Μαρούσι, ξεκάθαρο δείγμα ότι πολύ δύσκολα θα χαλούσε η μεταγραφή, όπως και τελικά έγινε! Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά το deal με τις σχετικές ανακοινώσεις από τις δύο ΠΑΕ...

Ανακοινώνεται ο Σάμπα

Από κει και πέρα, στα γραφεία της ΠΑΕ βρίσκεται και ο Κρίστοφερ Σάμπα. Πέρασε τα ιατρικά και αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα