Χουλτ: «Γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας»

Χουλτ: «Γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας»

Gazzetta team
Χουλτ: «Γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας»

bet365

Ο Νίκλας Χουλτ επέστρεψε στην Εθνική Σουηδίας και μίλησε γι' αυτό, τονίζοντας πως πολλοί ποδοσφαιριστές γνωρίζονται μεταξύ τους...

Δηλώσεις για την επιστροφή του στην Εθνική Σουηδίας έκανε ο Νίκλας Χουλτ, με τον άσο του Παναθηναϊκού, να τονίζει ενόψει της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, πως στην Εθνική Σουηδίας υπάρχει πολλή ενέργεια, όπως επίσης και ότι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές γνωρίζονται μεταξύ τους.

«Οι πρώτες προπονήσεις απαίτησαν πολλή ενέργεια και ήταν πολύ δυνατές. Πιστεύω ότι πραγματικά μπορεί να πάνε όλα καλά. Πολλοί παίκτες αγωνίζονται μαζί από την Κ21 και αυτό μπορεί να βοηθήσει πολύ. Οι περισσότεροι γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους», είπε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα