Ανοιξε ο δρόμος για σέντρα στην Σούπερ Λίγκα!

Gazzetta team
Ανοιξε ο δρόμος για σέντρα στην Σούπερ Λίγκα!

bet365

Επιτέλους... σέντρα! Μόνο η ανακοίνωση από το Υπουργείο Αθλητισμού απομένει πλέον για να αρχίσει η Σούπερ Λίγκα μετά την αλλαγή στάσης από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στο θέμα των αθλητικών δικαστών!

Από τον... χαμό που επικρατεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία 24ωρα φαίνεται... φως στο βάθος του τούνελ! Για την ακρίβεια φαίνεται η σέντρα στο νέο πρωτάθλημα έστω και με καθυστέρηση περίπου 20 ημερών! Συγκεκριμένα όπως προκύπτει η Ομοσπονδία στις πειθαρχικές επιτροπές επανέφερε την προηγούμενη σύνθεση της επιτροπής δεοντολογίας που ξαφνικά είχε αλλάξει την 1η Αυγούστου και ήταν η βασική αιτία για το... λουκέτο Κοντονή.

Από την στιγμή που αυτή η εκκρεμότητα πλέον δεν υπάρχει δεν αποκλείεται εντός της ημέρας ή τα επόμενα 24ωρα το Υπουργείου Αθλητισμού να αποφασίσει την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League κάτι που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα