Δύο επαγγελματίες και έξι εκπαιδευόμενοι στην Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Δύο επαγγελματίες και έξι εκπαιδευόμενοι στην Κέρκυρα

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με την Κέρκυρα υπέγραψαν οι Δημήτρης Τρεπεκλής και Αντώνης Γκερέκος, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ, ενώ έξι ακόμα υπέγραψαν συμβόλαιο εκπαιδευόμενων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων από δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ20 του συλλόγου, όπως και την υπογραφή συμβολαίου εκπαιδευόμενου για έξι ακόμα νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα υπέγραψαν οι Δημήτρης Τρεπεκλής και Αντώνης Γκερέκος, αμφότεροι τριετούς διάρκειας, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Όσον αφορά στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι υπέγραψαν συμβόλαιο εκπαιδευόμενου, αυτοί είναι οι παρακάτω:

 

Κλίτον Νόκας, Αρντίτ Ματσοβίλα, Γιώργος Λαδάς, Αλέξανδρος Ζαΐμι, Γιώργος Κοσκινάς και Κωνσταντίνος Βλάχος».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα