Αλιβιζάτος στους έξι διωκόμενους: «Παραιτηθείτε...»

Δημήτρης Τομαράς
Αλιβιζάτος στους έξι διωκόμενους: «Παραιτηθείτε...»

bet365

Ραγδαίες εξελίξεις σε ΕΠΟ, με τον νομικό, Νίκο Αλιβιζάτο, να επισημαίνει στους έξι διωκόμενους για την κάρτα υγείας ότι πρέπει να παραιτηθούν. Τζανόπουλος νέος αναπληρωτής πρόεδρος, Γαβριηλίδης β' αντιπρόεδρος και Παππάς γ'.

Τα περιθώρια για τους υπόδικους και έκπτωτους της ΕΠΟ για την κάρτα υγείας έχουν στενέψει για τα καλά. Ο συνταγματολόγος, Νίκος Αλιβιζάτος, ξεκαθάρισε στους έξι διωκόμενους ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα να μείνουν στο αξίωμά τους, μετά και την στάση της Ομοσπονδίας να ματαιώσει την σημερινή συνεδρίαση με τις διεθνείς Ομοσπονδίες και τις ομάδες, αλλά και την κοινή γραμμή πλεύσης των FIFA-UEFA με την Κυβέρνηση.

Ο Νίκος Αλιβιζάτος, ζήτησε την άμεση παραίτησή τους λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με αυτές τις εξελίξεις, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να παραιτηθείτε».

Από την πλευρά των διωκόμενων, δεν υπήρξε κάποια αντίδραση, με τον Γιώργο Καραμελίδη, ωστόσο. που είναι ένας από τους έξι έκπτωτους, απευθυνόμενος στον κ. Αλιβιζάτο να ρωτάει αν θα υπάρχει κάποια επίπτωση και σε ατομικό επίπεδο ή σε επίπεδο Ενώσεων, με τον εν λόγω νομικό να τους ξεκαθαρίζει πως: «Φυσικά θα έχετε επιπτώσεις και στις Ενώσεις. Δεν υπάρχει καμία ελπίδα για εσάς: η παραίτηση είναι ο μόνος δρόμος».

Ετσι, ύστερα από αυτές τις εξελίξεις, ο Τζανόπουλος ορίστηκε αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ και ο Γαβριηλίδης ορίστηκε β' αντιπρόεδρος. Έχουν παραιτηθεί ήδη ο κ. Τοπολιάτης (αναπληρωτής πρόεδρος) και ο Βαγγέλης Μαζαράκης (β' αντιπρόεδρος). Επίσης, να τονίσουμε ότι ο Ιωάννης Παππάς (πρόεδρος ΕΠΣ Θεσπρωτίας) θα είναι πλέον στην θέση του γ' αντιπρόεδρου που είχε μείνει κενή, μετά την παραίτηση του Παναγιώτη Δημητρίου από τον περασμένο Μαϊο.

Οι κινήσεις του Γκιρτζίκη

Πλέον, αναμένεται να δούμε τι απόφαση θα πάρει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, από την πλευρά του.

Πάντως παρά τα όσα ανέφερε ο Συνταγματολόγος, οι Γκιρτζίκης, Προύντζος, Οικονομίδης και Καραμελίδης δεν έχουν εκδηλώσει μέχρι στιγμής επίσημα πρόθεση παραίτησης από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ, κάτι που πάντως έχουν την δυνατότητα να κάνουν τις επόμενες 15 μέρες.

Kατά την διάρκεια της συνεδρίασης, ο Αλιβιζάτος ανέλυσε σε όλους τους παρευρισκόμενους διεξοδικά όλες τις νομικές παραμέτρους πάνω στο θέμα (σ.σ. για το 15ημερο που υπάρχει ακόμα περιθώριο και ότι έως τότε οι όποιες αποφάσεις θα έχουν ισχύ και μετά για τον κίνδυνο να εμπλακούν και να κατηγορηθούν και οι υπόλοιποι του Δ.Σ.), ενώ ο Γιώργος Γκιρτζίκης ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στους Γαβριηλίδη, Παπά και Τζανόπουλο στο νέο τους έργο, με την πίστη ότι όλα θα πάνε καλά. Ο κ. Αλιβιζάτος έκανε μνεία ακόμα και στην υπόθεση του Πραγαλού και το πως είχε εκπέσει από το αξίωμά του στην Ομοσπονδία τζούντο.

Στο κομμάτι της δεοντολογίας και σ΄αυτά που είχε ζητήσει ο Κοντονής, η ΕΠΟ αυτό που λέει είναι ότι θα αλλάξει η σύνθεση των επιτροπών σε τριμελής και πως αυτή θα επανέλθει στο καθεστώς που ήταν πριν την 1η Αυγούστου, κάτι που είχε ζητήσει ο Υφυπουργός αθλητισμού. Αυτή η εξέλιξη μπορεί να σηματοδοτήσει την έναρξη του πρωταθλήματος και άμεσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα