«Πολύ κοντά στον Ολυμπιακό ο Πασιένσια»

«Πολύ κοντά στον Ολυμπιακό ο Πασιένσια»

Gazzetta team
«Πολύ κοντά στον Ολυμπιακό ο Πασιένσια»

bet365

Ο Γκονσάλο Πασιένσια θα φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού όπως όλα δείχνουν σύμφωνα με όσα γράφουν τις τελευταίες ώρες στην Πορτογαλία.

Ολυμπιακός και Πόρτο έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις για τον Γκονσάλο Πασιέντσα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο παίκτης θα έρθει στην Ελλάδα για τους «ερυθρόλευκους». Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει πορτογαλικό δημοσίευμα.

«Ο Γκονσάλο Πασιένσια πολύ κοντά στην Ολυμπιακό, προπονητής του οποίου είναι ο Πάουλο Μπέντο», υποστηρίζει η «O Jogo» τονίζοντας στη συνέχεια:

«Ο νεαρός άρχισε τη σεζόν με τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο, αλλά "υποβιβάστηκε" στη Β' ομάδα και μετά πήγε στους Ολυμπιακού Αγώνες. Εκεί πήγε καλά, είχε τρία γκολ και προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, αλλά ο Ολυμπιακός φαίνεται να τον αποκτά».

«Οι διαπραγματεύσεις για δανεισμό ενός χρόνου με προοπτικής αγοράς έχουν αρχίσει, είναι σε καλό κλίμα και αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά την τελευταία στιγμή, ο Γκονσάλο Πασιέντσια θα υπογράψει για τον Ολυμπιακό και για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στο εξωτερικό», συμπληρώνει το εν λόγω δημοσίευμα.

Μάλιστα, ο 22χρονος επιθετικός της Πόρτο για να βάλει στην τελική ευθεία τον ετήσιο δανεισμό του στους «ερυθρόλευκους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα