Πάει Γιάννενα ο Ζάιρο

Πάει Γιάννενα ο Ζάιρο

Στον ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχίσει την καριέρα του όπως όλα δείχνουν ο Ζάιρο δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Το gazzetta.gr σας είχε αποκαλύψει από τις αρχές Αυγούστου για την καψούρα των Ηπειρωτών για τον Βραζιλιάνο.

Πάει Γιάννενα ο Ζάιρο

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έψαχνε για έναν επιθετικό για να κλείσει το ρόστερ του και οι άνθρωποι της ομάδας είχαν βρει τον εκλεκτό στο πρόσωπο του Ζάιρο. Όπως σας είχε αποκαλύψει το gazzetta.gr ο Βραζιλιάνος επιθετικός ήταν η μοναδική περίπτωση που κοίταζαν στα Γιάννενα έχοντας απορρίψει οποιονδήποτε άλλον ποδοσφαιριστή που είχε προταθεί.

Η πρώτη κρούση του ΠΑΣ όμως είχε πέσει στο κενό, αφού ο Βλάνταν Ίβιτς είχε δηλώσει ότι τον χρειαζόταν ως μια λύση για τα προκριματικά του Αυγούστου που συμμετείχε ο Δικέφαλος του Βορρά. Παρά την πρώτη άρνηση στα Γιάννενα δεν το έβαλαν κάτω και όπως σας είχε αποκαλύψει το gazzetta.gr από τις 6 Αυγούστου, με υπομονή δεν σταμάτησαν να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για τον Βραζιλιάνο άσο.

Έτσι, μόλις ο ΠΑΟΚ κινήθηκε για την απόκτηση επιθετικού-στην προκειμένη περίπτωση για τον Μικού-φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο Ζάιρο δεν βρισκόταν στα πλάνα του Ίβιτς για τη νέα σεζόν. Έτσι άνοιξε ο δρόμος για τον δανεισμό του και μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr ο ΠΑΟΚ άναψε το βράδυ της Δευτέρας το πράσινο φως για τον δανεισμό του, κάτι που αναμένεται να ολοκληρωθεί ακόμα και τις επόμενες ώρες.

Best of internet