Κόντρα και με FIFA - UEFA η ΕΠΟ

Δημήτρης Τομαράς
Κόντρα και με FIFA - UEFA η ΕΠΟ

bet365

Η στάση της ΕΠΟ όσο αφορά την προγραμματισμένη συνάντηση με τις ομάδες, που τελικά δεν έγινε, την φέρνει σε νέα ρήξη με FIFA- UEFA.

Η απόφαση να ματαιώσει τη συνάντηση με τις ομάδες και τις FIFA - UEFA φέρνει την ΕΠΟ απέναντι στις διεθνείς Ομοσπονδίες.

Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου με τις αποφάσεις και την στάση της, δυσχεραίνει την θέση της και ενώ όλα όσα έγιναν σήμερα προκάλεσεαν άκρως αρνητικές εντυπώσεις στους ανθρώπους των FIFA και UEFA.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπάρχει και επίσημη ανακοίνωση από τις διεθνείς Ομοσπονδίες για τα όσα... τραγελαφικά συνέβησαν σήμερα το πρωί.

Πάντως, παρά την στάση της ΕΠΟ, ο Κουτσοκούμνης είπε ότι υπάρχει σχέδιο με την Κυβέρνηση και ότι τα πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν. Γεγονός που το επανέλαβε και μετά την συνάντησή του με τον Σταύρο Κοντονή, χωρίς να προβεί σε δηλώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα