Στην κούρσα πήρε… προβάδισμα ο Μίκου (vid)

Στην κούρσα πήρε… προβάδισμα ο Μίκου (vid)

Στην κούρσα πήρε… προβάδισμα ο Μίκου (vid)

bet365

Καθοριστική αναμένεται να είναι η σημερινή ημέρα για τον ΠΑΟΚ, στο θέμα της απόκτησης του επιθετικού, με τους «ασπρόμαυρους» να κάνουν τις τελικές επαφές. Πήρε προβάδισμα ο Μίκου.

Στην Τούμπα μετρούν αντίστροφα στο θέμα του επιθετικού, που αναμένεται ακόμη και εντός της ημέρας να παρουσιάσει σημαντική εξέλιξη και γιατί όχι να μην τελειώσει για τον ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέραμε, ήδη, στο Gazzetta.gr, o Αλβάρο Βάσκεθ μπορεί εύκολα να γίνει… Μίκου και να έρθει τελικά ο Βενεζουελάνος στη Θεσσαλονίκη αντί του Καταλανού.

Κι όλα δείχνουν ότι αυτό θα είναι και το επικρατέστερο σενάριο, μια μέρα πριν από το επίσημο φινάλε της καλοκαιρινής περιόδου.

Ο Λούμπος Μίχελ κοίταξε έντονα την περίπτωση του Αλβάρο Βάσκεθ, ήταν η βασική επιλογή του, έφτασε κοντά στον 25χρονο Καταλανό φορ, αλλά παρότι υπήρξε συμφωνία σχεδόν σ’ όλα με τη Χετάφε, η υπόθεση παρουσίασε αρκετές δυσκολίες.

Μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας, ο Βάσκεθ δεν είχε πει το τελικό «ναι» στον ΠΑΟΚ, περιμένοντας είτε μια πρόταση από την Τουρκία (Γαλατάσαραϊ), είτε από την προηγούμενη ομάδα του, την Εσπανιόλ.

Από την ώρα που ο Σλοβάκος πρόεδρος διαπίστωσε, ότι δεν θα φτάσει σε οριστική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή (ας μην ξεχνάμε πως βρισκόμαστε στις 30 Αυγούστου και όχι στο ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου) αναζήτησε την επόμενη λύση.

Ο ΠΑΟΚ παίζοντας σε διπλό ταμπλό είχε τσεκάρει και είχε μιλήσει με τον 31χρονο Βενεζουελάνο επιθετικό της Ράγιο Βαγιεκάνο, Μίκου, που με δεδομένη την παρουσία της πρώην ομάδας του Χουάν Κρέσπο στη Σεγούντα Ντιβιζιόν, βλέπει με «καλό μάτι» τη μεταγραφή του στην Ελλάδα (πέμπτο σταθμό της καριέρας του).

Η Ράγιο αξιώνει πολύ λιγότερα χρήματα από τα 3 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία ζητάει η Χετάφε και ο Μίκου στα 31 του λιγότερα χρήματα από τον Βάσκεθ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα