Πάει Ρουμανία ο Χατζηισαΐας

Πάει Ρουμανία ο Χατζηισαΐας

Gazzetta team
Πάει Ρουμανία ο Χατζηισαΐας

bet365

Δανεικός στην Στεάουα αναμένεται να παραχωρηθεί ο Έλληνας αμυντικός.

Έπιασε τόπο η πίεση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, όπως φαίνεται και ο Δημήτρης Χατζηισαΐας είναι έτοιμος να δώσει την έγκρισή του, ώστε να παραχωρηθεί δανεικός στην Στεάουα Βουκουρεστίου.

Οι Ρουμάνοι, είχαν εκφράσει την επιθυμία τους να τον κάνουν δικό τους, όταν γινόταν η διαπραγμάτευση για την αγορά του Βαρέλα, όμως ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός είχε ασκήσει βέτο.

Παρόλα αυτά, με την μεταγραφική περίοδο να ολοκληρώνεται και αφού δε βρέθηκε κάποια άλλη ομάδα για να «μετακομίσει», όπως αναφέρει η εφημερίδα «LiveSport», ο 23χρονος αποφάσισε να πάει τελικά στην Ρουμανία.

Στον ΠΑΟΚ, άλλωστε, δεν υπολογίζεται και γνώριζε ότι δε θα πάρει χρόνο συμμετοχής και έτσι... έριξε νερό στο κρασί του και αποδέχτηκε να γίνει κάτοικος Ρουμανίας, με τις εξελίξεις να είναι άμεσες, αφού δεν υπάρχει πολύς χρόνος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα