Μοντεκάλβο: «Παίρνουμε τον Ηρακλή»!

Μοντεκάλβο: «Παίρνουμε τον Ηρακλή»!

Μοντεκάλβο: «Παίρνουμε τον Ηρακλή»!

Έτοιμη να αγοράσει τον Ηρακλή, είναι η εταιρία που εκπροσωπεί, όπως δήλωσε, ο Βάμπιο Μοντεκάλβο. 

Ο Βάμπιο Μοντεκάλβο, πρόεδρος της εταιρίας FM Communication Group και ο εκπρόσωπος  τύπου, Σιμόνε Καστέλι, μίλησαν στον ArenaFM 89.4 από το Μπάρι της Ιταλίας για το ενδιαφέρον που έδειξαν να πάρουν τον Ηρακλή

Αναλυτικά:

Για το αν υπάρχει όντως ενδιαφέρον για τον Ηρακλή: « Εάν δεν ήταν πραγματικό το ενδιαφέρον δεν θα ήμουν αυτή τη στιγμή στο τηλέφωνο. Βρέθηκα στην Ελλάδα την προηγούμενη βδομάδα ,μίλησα με τον πρόεδρο του Ηρακλή για το πώς θα πάρουμε τις μετοχές της ομάδας. Είμαστε μια εταιρία με πολύ μεγάλο αντικείμενο δραστηριοτήτων από την Ιταλία μέχρι το Ντουμπάι».

Είναι προχωρημένες οι συζητήσεις;

«Είμαστε σχεδόν σε τελικό στάδιο, θα πρέπει να βρίσκομαι αύριο το βράδυ στην Αθήνα για να τελειώσουμε την διαδικασία. Περιμένουμε απαντήσεις από τον πρόεδρο του Ηρακλή σε κάποια λογιστικά θέματα. Αν όλα πάνε καλά, μέσα στην βδομάδα θα έχει τελειώσει η διαδικασία»

Αναφορικά με την επίσκεψη του στην Θεσσαλονίκη και τις εγκαταστάσεις του Ηρακλή: «Το είδα και μ’ άρεσε πολύ το γήπεδο του Ηρακλή, μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα σε αυτό το γήπεδο. Εμείς είμαστε καλοί στο μάρκετινγκ και μπορούμε να κάνουμε ένα πλάνο ανάπτυξης, πολύ ελκυστικό για τον Ηρακλή . Είδα και τις μακέτες για το νέο γήπεδο και παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Ο στόχος βέβαια είναι να αγοράσουμε τον Ηρακλή. Το μάρκετινγκ είναι πολύ σοβαρό σκέλος σε μια ομάδα, δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο»

Για το αν θα έρθει μαζί του και ο Κέβιν Κονστάντ ( πρώην ποδοσφαιριστής της Μίλαν και νυν της Μπολόνια);

«Ξέρω πολύ καλά το μεταγραφικό παζάρι της Ιταλία, ο Κονστάντ μας ενδιαφέρει αλλά θα τον προτιμούσα να τον πάρουμε ως ελεύθερο, αυτή την στιγμή είναι λίγο μπερδεμένη η κατάσταση. Δεν είναι βέβαια αυτό το πρόβλημα αυτή τη στιγμή, ας πάρουμε πρώτα την ομάδα και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην πορεία».

Γνωρίζεται για τα χρέη της ομάδας;

«Φυσικά και γνωρίζω αλλά δεν μπορώ να δημοσιοποιήσω τίποτα στον αέρα. Ξέρουμε τα πάντα αλλά δεν θέλω να σας δώσω καμία πληροφορία οικονομικού επίπεδου».

Αν αποκτήσετε την ομάδα, θα φύγει ο κ.Παπαθανασάκης;

«Όταν αναλαμβάνουμε μια εταιρία θέλουμε να είμαστε απόλυτα κυρίαρχοι».

Σχετικά με τις φωτογραφίες του με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι: «Ήμουνα μέλος στο «Fοrca Italia» , είμαι κοντά με τον κ.Μπερλουσκόνια και έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση»

Είχατε κάποια σχέση με την Μπάρι;

«Ψάχναμε να αγοράσουμε την Μπαρι στην προηγούμενη προεδρία, αλλά δεν προχώρησαν οι διαπραγματεύσεις. Ξέρω καλά το ποδόσφαιρο στο Μπάρι γιατί είμαι από εκεί, πλέον υπάρχει νέα διοίκηση και τα πράγματα είναι πολύ καλά».

Αναφορικά με τον Ηρακλή: «Έχουμε μάθει αρκετά για την ομάδα , έχουμε πληροφορηθεί λεπτομερώς. Γύρω από το ποδόσφαιρο οι επιχειρηματικές δραστηριότητες που μπορούν να αναπτυχτούν είναι πολύ σημαντικά. Ξέρουμε και για τους παίκτες και για το μπάτζετ και πολλά ακόμα στοιχεία. Ο στόχος εφόσον πάρουμε εμείς την ομάδα θα είναι να εξασφαλίσουμε τουλάχιστον μια θέση στο Γιουρόπα Λιγκ και να είμαστε ανταγωνιστικοί στο Ελληνικό πρωτάθλημα».

Το μήνυμα του στον κόσμο του Ηρακλή: «Θα με γνωρίσουν από κοντά, αν αγοράσουμε την ομάδα ένα από τα πρώτα πράγματα που θέλω να κάνω είναι να συναντηθώ μαζί τους. Θέλω να είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας και να μας στηρίζουν με αθλητικό πνεύμα».

Πότε αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα: «Σήμερα καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας οι δικηγόροι των δυο πλευρών συνομιλούν , αύριο λογικά θα έρθω και εγώ στην Ελλάδα, αν δεν είναι αύριο, θα είναι την Τετάρτη».

Μιλήσατε με τον κ.Καγιούλη: «Όχι, συνάντησα τον πρόεδρο και κανέναν άλλον , αυτός είναι ο υπεύθυνος»

 

 

Best of internet