«Καταιγίδα» εξελίξεων

«Καταιγίδα» εξελίξεων

Αντώνης Σαούλης
«Καταιγίδα» εξελίξεων

bet365

Ο Ολυμπιακός φορτσάρει στα τελευταία 24ωρα με τον Βιάνα να είναι προ των πυλών, τον Καρντόσο να προβάρει τα ερυθρόλευκα και να ετοιμάζονται τουλάχιστον δύο ακόμα προσθήκες.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στον Ολυμπιακό. Από το gazzetta.gr διαβάσετε πρώτοι την μεταγραφή του Μπρούνο Βιάνα στους «ερυθρόλευκους» η οποία επιβεβαιώθηκε από την ΠΑΕ, όπως επίσης πρώτοι μάθατε και για την αλλαγή στις εξελίξεις στην υπόθεση του Οσκαρ Καρντόσο που πλέον πηγαίνει προς happy end.

Και μπορεί να απομένουν μερικές ώρες μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου ωστόσο οι αλλαγές φαίνονται να είναι ακόμα αρκετές. Και στο «έλα» και στο «φύγε». Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. Δηλαδή το τι προκύπτει μέσα από τον σύλλογο και από τα επίσημα χείλη της ΠΑΕ.

Οπως γράφουμε υπάρχει επιβεβαίωση για τον Μπρούνο Βιάνα. Στον Ολυμπιακό χαρακτηρίζουν τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό ως «έναν από τους πιο ταλαντούχους αμυντικούς στην Βραζιλία». Πρόσθεταν μάλιστα πως είναι επιλογή του Πάουλο Μπέντο για το κέντρο της άμυνας. Οσο για τις άλλες προσθήκες; Αυτό που γινόταν γνωστό είναι πως ο Ολυμπιακός θα πάει γι' ακόμα δύο επιθετικούς (Καρντόσο λέμε εμείς ο ένας) ο οποίος ο δεύτερος που θ' αποκτηθεί θα κλείνει την τριάδα των φορ μαζί με τον Ιντέγε.

Ταυτόχρονα θ' αποκτηθεί και ένας μέσος ο οποίος δεν έχει να κάνει με πιθανή πώληση άλλου παίκτη. Σε αυτούς σύμφωνα πάντα με τα όσα γινόντουσαν γνωστά από την ΠΑΕ δεν υπάρχει θέμα Σισοκό (προφανώς μιας και ο παίκτης κοστολογείται με πολύ μεγάλα ποσά) αλλά ούτε και ο Τετέι τον οποίο έγραψαν οι Αγγλοι.

ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Κάθε ώρα που περνάει προκύπτει και κάτι καινούργιο. Οπως γράψαμε λοιπόν ο Ολυμπιακός αρχίζει να βλέπει φως στην υπόθεση του Οσκαρ Καρντόσο και όπως όλα δείχνουν θα είναι ο ένας από τους δύο επιθετικούς που λέει και η ΠΑΕ ότι θ' αποκτηθούν. Ο Παραγουανός βεβαίως πιάνει θέση ξένου (όπως και ο Μπρούνο Βιάνα) και αν δεν φύγει κάποιος από τους Ιντέγε, Σεμπά και Πάρντο καταλαβαίνετε ότι καίγονται περιπτώσεις παικτών που δεν έχουν κοινοτικό διαβατήριο (σ.σ. Νιλμάρ ο οποίος προσπαθεί να πάρει ισπανικό...).

Ομως σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Ολυμπιακός θα πάρει κι άλλον κεντρικό αμυντικό και δεν αποκλείεται το ένα χαφ να γίνουν δύο! Αυτό για να γίνει βεβαίως θα πρέπει να υπάρξει πρόταση για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Ο ατζέντης του (ο Σέρβος Ραμαντάνι πια και όχι ο Κριστόφ Ενρότο) δεν μπορεί να βρει (για την ώρα τουλάχιστον) πρόταση μεγαλύτερη των 5 εκατ. ευρώ. Και καταλαβαίνετε πως με αυτά τα λεφτά δεν πρόκειται να πάει πουθενά ο «Μίλι».

Για την θέση του χαφ φημολογείται ότι πάει για έκπληξη ο Ολυμπιακός. Και μάλιστα για πολύ καλή έκπληξη. Που μπορεί να γίνουν κι... εκπλήξεις. Μάλιστα κατά μία πηγή η μεταγραφή του μέσου πιθανότατα να είναι και η καλύτερη του καλοκαιριού δίχως να έχει γίνει γνωστό κάτι παραπάνω. Επίσης θα πρέπει να περιμένουμε και τις εξελίξεις στο κομμάτι των αποχωρήσεων. Να δούμε δηλαδή που θα καταλήξει ο Σιόβας, ο Μανιάτης ο οποίος δεν τα βρήκε με τη Μονπελιέ και ο Πουλίδο που θα πάει Μεξικό αλλά και ότι άλλο προκύψει σε αυτές τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στις προπονήσεις με τους Καπίνο, Μανιάτη, Φορτούνη, Ντα Κόστα, Μιλιβόγεβιτς, Ιντέγε, Χουτεσιώτη, Βούρο, Τσιμίκα, Μανθάτη ν' απουσιάζουν λόγω των Εθνικών ομάδων αλλά και τους Σιόβα, Ομάρ να κάνουν ατομικό. Αντίθετα κανονικά με την ομάδα προπονήθηκαν οι Πάρντο, Ντε Λα Μπέγια και Μπουχαλάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα