Αλβάρο Βάσκεθ για ΠΑΟΚ! (vids)

Αλβάρο Βάσκεθ για ΠΑΟΚ! (vids)

Αλβάρο Βάσκεθ για ΠΑΟΚ! (vids)

bet365

Το Gazzetta.gr έψαξε την περίπτωση του Αλβάρο Βάσκεθ, που ήρθε στην επικαιρότητα για τον ΠΑΟΚ, με όλες τις ενδείξεις να οδηγούν στο συμπέρασμα, ότι ο Καταλανός φορ είναι κοντά στην Τούμπα.

Οι μέρες λιγοστεύουν, τα περιθώρια στενεύουν, με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να κλείσει τον ποδοσφαιριστή που θέλει για την επιθετική γραμμή της ομάδας.

Στην Ισπανία γίνεται λόγος για τελικές συζητήσεις του ΠΑΟΚ με την Χετάφε για την αγορά του Αλβαρο Βάσκεθ, καταβάλλοντας ένα ποσό κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr από την Ισπανία ο Λούμπος Μίχελ έχει συμφωνήσει σ’ όλα με την Χετάφε και αυτό που απομένει είναι να κλείσει το deal και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνεται, αλλά ούτε διαψεύδεται, το συγκεκριμένο σενάριο. Αυτό που λένε στη Μικράς Ασίας είναι ότι «ακόμη είμαστε σε επαφές, υπάρχει αρκετός δρόμος…».

Αν για τον οποιοδήποτε λόγο δεν προχωρήσει η περίπτωση του Βάσκεθ, ο Μίχελ έχει στη λίστα του και άλλον ποδοσφαιριστή από την ισπανική αγορά.

Ο 25χρονος Καταλανός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από την Εσπανιόλ, το 2012 πήρε μεταγραφή για τη Χετάφε και την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Σουόνσι ως δανεικός από την ισπανική ομάδα.

Πρόπερσι με την φανέλα της Χετάφε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν είχε επτά γκολ και μία ασίστ σε 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και πέρσι σε 34 συμμετοχές πέντε γκολ και πέντε ασίστ.

Συνολικά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 183 αναμετρήσεις και έχει 36 γκολ και δέκα ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα