«Διαλέγει, ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ ο Σα»!

«Διαλέγει, ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ ο Σα»!

«Διαλέγει, ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ ο Σα»!

Στο Ισραήλ γίνεται αναφορά για το μέλλον του Πορτογάλου φορ που παίζει στην Μακάμπι και εμπλέκουν την ΑΕΚ στο ενδεχόμενο απόκτησής του μαζί με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ενδιαφέρθηκε πριν από μερικές μέρες.

Η περίπτωση του Ορλάντο Σα ήταν μια από αυτές που είχαν απασχολήσει την ΑΕΚ το περασμένο (και όχι μόνο) καλοκαίρι. Τούτη τη μεταγραφική περίοδο ωστόσο έως τώρα το όνομά του ακουγόταν αποκλειστικά για τον ΠΑΟΚ, όπως είχε αποκαλύψει το gazzetta.gr, όμως πλέον οι «ασπρόμαυροι έχουν ξεχωρίσει άλλους στόχους.

Από το Ισραήλ τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο παίκτης ψάχνεται και είναι έτοιμος να διαλέξει ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «sport1.maariv» αναφέρει μεταξύ άλλων στο ρεπορτάζ της ότι οι δυο πλευρές θέλουν να... χωρίσουν σαν φίλοι και να δώσουν στον Πορτογάλο φορ την ελευθέρας του παρά το γεγονός ότι τον απέκτησε τον περασμένο Γενάρη αντί 3,5 εκατομμυρίων. Κάτι σίγουρα πολύ περίεργο και για τις δυο πλευρές.

Στο αναλυτικό αυτό ρεπορτάζ και αφού ολοκληρώνεται η αναφορά στη συνεργασία Ορλάντο Σα και Μακάμπι που θέλουν και οι δυο να ολοκληρωθεί υπάρχει για τον ποδοσφαιριστή η προοπτική της Ελλάδας υπογραμμίζοντας ότι καλείται να αποφασίσει ανάμεσα σε ΑΕΚ και σε ΠΑΟΚ για το μέλλον της καριέρας του.

Best of internet