«Διαλέγει, ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ ο Σα»!

Γιώργος Τσακίρης
«Διαλέγει, ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ ο Σα»!

bet365

Στο Ισραήλ γίνεται αναφορά για το μέλλον του Πορτογάλου φορ που παίζει στην Μακάμπι και εμπλέκουν την ΑΕΚ στο ενδεχόμενο απόκτησής του μαζί με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ενδιαφέρθηκε πριν από μερικές μέρες.

Η περίπτωση του Ορλάντο Σα ήταν μια από αυτές που είχαν απασχολήσει την ΑΕΚ το περασμένο (και όχι μόνο) καλοκαίρι. Τούτη τη μεταγραφική περίοδο ωστόσο έως τώρα το όνομά του ακουγόταν αποκλειστικά για τον ΠΑΟΚ, όπως είχε αποκαλύψει το gazzetta.gr, όμως πλέον οι «ασπρόμαυροι έχουν ξεχωρίσει άλλους στόχους.

Από το Ισραήλ τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο παίκτης ψάχνεται και είναι έτοιμος να διαλέξει ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «sport1.maariv» αναφέρει μεταξύ άλλων στο ρεπορτάζ της ότι οι δυο πλευρές θέλουν να... χωρίσουν σαν φίλοι και να δώσουν στον Πορτογάλο φορ την ελευθέρας του παρά το γεγονός ότι τον απέκτησε τον περασμένο Γενάρη αντί 3,5 εκατομμυρίων. Κάτι σίγουρα πολύ περίεργο και για τις δυο πλευρές.

Στο αναλυτικό αυτό ρεπορτάζ και αφού ολοκληρώνεται η αναφορά στη συνεργασία Ορλάντο Σα και Μακάμπι που θέλουν και οι δυο να ολοκληρωθεί υπάρχει για τον ποδοσφαιριστή η προοπτική της Ελλάδας υπογραμμίζοντας ότι καλείται να αποφασίσει ανάμεσα σε ΑΕΚ και σε ΠΑΟΚ για το μέλλον της καριέρας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα