Έρχεται Ελλάδα ο «πράσινος» Μποκού! (vids&pic)

Έρχεται Ελλάδα ο «πράσινος» Μποκού! (vids&pic)

Φώτης Καρακούσης
Έρχεται Ελλάδα ο «πράσινος» Μποκού! (vids&pic)

bet365

Το ταξίδι του για την Ελλάδα προκειμένου να υπογράψει στον Παναθηναϊκό ξεκίνησε ο Πολ Ζοσέ Μποκού με τον μεσοεπιθετικό από το Κονγκό να είναι μια ακόμα σημαντική μεταγραφική κίνηση για τους «πράσινους».

Δεν σταματάνε οι μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού, καθώς λίγο μετά την είδηση της συμφωνίας με τον Κουλιμπαλί, το αεροπλάνο για την Ελλάδα προκειμένου να έρθει στην Αθήνα και να υπογράψει, πήρε και ο Πολ Ζοσέ Μποκού. Ο επιθετικός από το Κονγκό γεννημένος στις 19 Απριλίου του 1992, ξεκίνησε την Ευρωπαϊκή του καριέρα από την Τότεναμ όπου δεν αγωνίστηκε αλλά δόθηκε δανεικός στην Λέιτον Όριεντ έχοντας 27 αγώνες και 3 γκολ.

Στην συνέχεια μεταπήδησε στην Σταντάρ Λιέγης όπου σε πέντε χρόνια είχε 90 συμμετοχές και 19 γκολ, πριν βρεθεί στο Καμπιονάτο όπου ως δανεικός σε Κάλιαρι και Κιέβο είχε 16-3 και 17-0 συμμετοχές και γκολ αντίστοιχα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα