Πρόταση για Τετέι ο Ολυμπιακός!

Πρόταση για Τετέι ο Ολυμπιακός!

Gazzetta team
Πρόταση για Τετέι ο Ολυμπιακός!

bet365

Στην περίπτωση του Αλεξάντερ Τετέι στρέφεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, έχει δεχθεί ήδη κρούση από τους «ερυθρόλευκους»!

Είναι μία περίπτωση που εξετάζει συχνά τα τελευταία χρόνια. Ο Αλεξάντερ Τετέι πάντα παίζει για τον Ολυμπιακό. Από το μακρινό 2009 όταν και έπαιζε στη Ρόζενμποργκ και εν συνεχεία πήγε στη Ρεν. Ομως ουδέποτε προέκυψε μεταγραφή του στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες όμως ο Ολυμπιακός φαίνεται να εξετάζει ξανά τον 30χρονο (διεθνή) Νορβηγό μέσο, ο οποίος ανήκει στη Νόριτς κι έχει αγωνιστεί ήδη σε πέντε παιχνίδια στην Championship.

Οι «ερυθρόλευκοι» κοιτάνε την υπόθεση του Τετέι και μένει να δούμε εάν έχει να κάνει με πιθανή πώληση του Μιλιβόγεβιτς ή είναι μία ακόμη προσθήκη για τα χαφ του Ολυμπιακού.

Παίξε νόμιμα από Κινητό και Τάμπλετ στην Sportingbet!

Την περσινή σεζόν ο Τετέι αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ έχοντας πετύχει και δύο γκολ αλλά η Νόριτς υποβιβάστηκε, ενώ την σεζόν που τα «καναρίνια» ανέβηκαν στην πρώτη κατηγορία (2014/15) είχε 36 συμμετοχές!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα