Στην ΕΠΟ ο Κουτσοκούμνης!

Gazzetta team
Στην ΕΠΟ ο Κουτσοκούμνης!

bet365

Λίγο πριν τις 10:30 έκανε την εμφάνισή του στα γραφεία της ΕΠΟ, ο εκπρόσωπος της FIFA, Κώστας Κουτσοκούμνης, ο οποίος θα συναντηθεί και με τον Σταύρο Κοντονή...
Ο ισχυρός άνδρας της κυπριακής ομοσπονδίας, μαζί με έναν συνεργάτη του και δύο εκπροσώπους της UEFA βρίσκονται στην Ελλάδα και από σήμερα το πρωί δρομολογούνται οι εξελίξεις γύρω από την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στα γραφεία της ΕΠΟ έφτασαν λίγο πριν τις 10:30 κι εκεί τους περίμενε ο εκτελεστικός διευθυντής της ομοσπονδίας, Παυσανίας Παπανικολάου.

Μετά το ραντεβού με τον Γιώργο Γκιρτζίκη, ο κ.Κουτσοκούμνης θα συναντηθεί και με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, ενώ την Τρίτη θα πάρουν σειρά οι εκπρόσωποι των ομάδων της Σούπερ Λιγκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα