Τα λεφτά του Λούκας (δεν) φέρνουν το φορ

Τα λεφτά του Λούκας (δεν) φέρνουν το φορ

Τα λεφτά του Λούκας (δεν) φέρνουν το φορ

bet365

Η εβδομάδα που ξεκίνησε χαρακτηρίζεται καθοριστική σ’ ότι αφορά την τελευταία (;) καλοκαιρινή μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ στην «φροντ λάιν» της ομάδας. Καταλήγουν Μίχελ και Ίβιτς.

Ο Λούμπος Μίχελ αναμένεται να προχωρήσει ακόμη περισσότερο τις επαφές, με συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και την ομάδα του, που ξεκίνησε από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας.

Ο στόχος έχει εντοπιστεί, οι διαπραγματεύσεις φαίνεται να μπαίνουν στην τελική ευθεία, άλλωστε τα χρονικά περιθώρια δεν είναι πολλά, με τον Ιβάν Σαββίδη να έχει καθορίσει τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής (μιλάμε για αγορά) πριν αναχωρήσει για το Ροστόφ και πριν επιστρέψει στην Ελλάδα ενόψει της εξέτασης του φακέλου του από την ειδική επιτροπή για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ο ΠΑΟΚ περιμένει και τις οριστικές εξελίξεις και τις επίσημες ανακοινώσεις σήμερα στο Λονδίνο από την Άρσεναλ για την απόκτηση του Λούκας Πέρεθ, πολύ απλά γιατί στο ταμείο της ΠΑΕ θα μπουν 6 εκατομμύρια ευρώ.

Στη Θεσσαλονίκη, που εκτός από… ερωτική πόλη, υπάρχουν και χιλιάδες… αναλυτές επενδύσεων, αρκετοί θεωρούν και πιστεύουν ότι η υπόθεση Λούκας σχετίζεται άμεσα με την απόκτηση του επιθετικού, που ψάχνει και θέλει ο «Δικέφαλος».

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Βασικά ποτέ δεν συζητήθηκε ανάμεσα σε Σαββίδη και Μίχελ. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ «άναψε το πράσινο φως», χωρίς να υπολογίζει στα χρήματα από τη μεταγραφή του Γαλιθιάνου μεσοεπιθετικού στην Άρσεναλ. Για την οποία, ασφαλώς, και ενημερώθηκε, αλλά ως εκεί…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα