Αθήνα ο Λέσκοτ για ΑΕΚ! (gTV & pics)

Αθήνα ο Λέσκοτ για ΑΕΚ! (gTV & pics)

Γιώργος Τσακίρης
Αθήνα ο Λέσκοτ για ΑΕΚ! (gTV & pics)

bet365

Ο Τζόλεον Λέσκοτ «πάτησε» Ελλάδα, για να ολοκληρώσει το μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού για την ΑΕΚ! Το gazzetta.gr βρέθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος», στην άφιξη του Άγγλου αμυντικού και σας μεταφέρει πλάνα και εικόνες.

Η ώρα του «κιτρινόμαυρου» Τζολεόν Λέσκοτ έφτασε! Ο Άγγλος διεθνής κεντρικός αμυντικός έφτασε στην Αθήνα λίγο πριν τις 04.00 τα ξημερώματα και τη Δευτέρα (29/8) αναμένεται να συναντηθεί με τη διοίκηση της ΑΕΚ για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην Ένωση.

Στο αεροδρόμιο και παρά το γεγονός ότι ο Άγγλος αμυντικός έφτασε στις 04:00 τα ξημερώματα τον περίμεναν ήδη 30 φίλοι της ΑΕΚ για να τον καλωσορίσουν και όπως ήταν αναμενόμενο ο Αλεξ ντε Μπαρτόλο, με τον Ανδρέα Δημάτο και τον Βαγγέλη Γιαννίση.

Ο Λέσκοτ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα προχωρήσει στις τελικές διαπραγματεύσεις και εφόσον όλα πάνε καλά, θα υπογράψει για δύο χρόνια.

Υπενθυμίζεται πως έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με την Ένωση, όπως σας είχε ενημερώσει το gazzetta.gr.

Δείτε εικόνες και βίντεο απ' την άφιξη του:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα