Βιγιαρεάλ - Σεβίλη 0-0

Gazzetta team
Βιγιαρεάλ - Σεβίλη 0-0

bet365

Ισόπαλες δίχως τέρματα αναδείχθηκαν Βιγιαρεάλ και Σεβίλη στη Βαλένθια, με το «κίτρινο υποβρύχιο» να παραμένει δίχως νίκη στη φετινή La Liga και τις «νυχτερίδες» να μένουν αήττητες.

Οι Ανδαλουσιανοί είχαν την κατοχή, όμως η Βιγιαρεάλ την ουσία, στο βαθμό τουλάχιστον που κατόρθωνε έστω να φανεί απειλητική απέναντι στην ομάδα του Σαμπάολι. Το σύνολο του Εσκρίμπα είχε τις ευκαιρίες του, τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, όμως δεν κατάφερε να κάνει τη μεγάλη φάση και να απειλήσει τον Σέρχιο Ρίκο.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ορεξάτοι στο Ελ Μαδριγάλ, έχοντας εξαρχής τον πρώτο λόγο στην κυκλοφορία της μπάλας, δίχως όμως να καταφέρνουν κάτι αξιόλογο επιθετικά. Μετά το πρώτο 15λεπτο, η Βιγιαρεάλ μπόρεσε να βγει στο δεύτερο μισό, δημιούργησε καταστάσεις κινδύνου για την άμυνα των Σεβιγιάνων, όμως δεν ήταν εύστοχη στην τελική προσπάθεια. Η εικόνα του παιχνιδιού διατηρήθηκε έως το τέλος του, με το δεύτερο ημίχρονο να είναι ακόμα πιο υποτονικό.

Μετά τη νίκη επί της Εσπανιόλ στην πρεμιέρα, η Σεβίλη έφτασε τους 4 βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ η Βιγιαρεάλ τους 2, μαζί με την ισοπαλία με την Γρανάδα στην 1η αγωνιστική.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα